Haberler

Ümit Özat: Aziz Yıldırım'ın En Büyük Hatası Alex'i Takımda Tutması

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Aziz Yıldırım'ın en büyük hatasının sarı lacivertlilerin efsane futbolcusu Alex De Souza'yı takımdan daha önce göndermemesi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, sarı lacivertlilerin efsanesi Alex'in takımdan daha evvel gönderilmesi gerektiğini belirterek Aziz Yıldırım'ın bu konuda hatalı davrandığını söyledi. Şu an Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörlüğü görevini üstlenen Özat, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

"AZİZ YILDIRIM'IN EN BÜYÜK YANLIŞI..."

Ümit Özat, "Bana Aziz Yıldırım'ı hep soruyorlar. Bana göre Fenerbahçe'de yaptığı en doğru şey Alex'i göndermekti. En büyük yanlışı ise o kadar tutması! Fenerbahçe'ye çok şey kattı ama çok şey de götürdü. Baksınlar Alex'in ben oynarkenki gollerine. Yüzde 80 asist benden. İyi bir takım vardı sonuçta." ifadelerini kullandı.

"DAUM İYİ ŞEYLER YAPTI"

Özat, "Hep söyledim ki Daum oynadığım dönemlerde Fenerbahçe'de iyi şeyler yapan isimdi. Ancak ikinci gelişindeki ekibi yanlıştı." dedi.

"TÜRK TAKIMLARI 5 YIL MEN EDİLMELİ"

Yeni Yüzyıl gazetesinin haberine göre başarılı teknik adam "Kulüpler ciddi borç batağında. Durumlar düzelene kadar Tük takımları 5 yıl Avrupa'dan men edilmeli." açıklamasında bulundu.

"FENERBAHÇE İÇİN HAZIRIM"

Özat, "Oynadığı kulübü çalıştırmayı düşlemeyen olur mu? Elbette Fenerbahçe'yi istiyorum bir gün. Hazır mıyım? Evet. Türkiye'de Cumhurbaşkanı, Başbakan, Fenerbahçe başkanı ve kaptanı. Ötesi yok. Kaptanlık yaptım ne mutlu ki. Sıra elbet hocalığa da gelecek." ifadelerini kullandı.

"YORUMCULUKTA DAHA FAZLA KAZANIYORDUM"

Ümit Özat "TV yorumcusuyken daha iyi kazanıyordum ama hocalığı seviyorum ve sonuna kadar yapacağım." dedi.

"FENERBAHÇE'DE ÇALIŞMAK KOLAY"

Efsane futbolcu "Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray'da çalışmak daha kolay. Anadolu'yu görmek, bilmek lazım. Samandıra'da yaşamak dünyanın en kolay işi. Orada her şey dört dörtlük, dört beşlik... Sorun orada yaşamanın zorluğunu iddia eden beyinde." ifadelerini kullandı.

"HOCALARA SORUNSUZ TAKIM VERİLMİYOR"

Ümit Özat "Ülkemizde hocalara sorunsuz takım verilmiyor. Ferguson Manchester United'da 6 yıl teneke bile kazanamadı." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mersin İdmanyurdu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ümit Özat Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

AH FENER AH:

BENCE DE EN BÜYÜK YANLIŞ SENİN FENERDE OYNAMAN . KEDİ UZANAMAYACAĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

insallah fener bahcenın başına gecersin. baska nasıl beddua edılır fenere bilmem. .

14
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title