Haberler

Ümit Milli Futbol Takımı ile Avustralya Olimpik Milli Takımı Bir Araya Geldi

Futbolcuların birbirleriyle selamlaşmaları- Hatıra fotoğrafı çektirilmesi Gelibolu Dostluk Kupası'na doğru- Ümit Milli Futbol Takımı ile Avustralya Olimpik Milli Takımı, 4 Eylül'deki organizasyon öncesinde bir araya geldi Ümit Milli Futbol Takımı, 4 Eylül Cuma günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Avustralya Olimpik Milli Takımı ile Gelibolu Dostluk Kupası'nda karşı karşıya gelecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Futbolcuların birbirleriyle selamlaşmaları- Hatıra fotoğrafı çektirilmesi Gelibolu Dostluk Kupası'na doğru- Ümit Milli Futbol Takımı ile Avustralya Olimpik Milli Takımı, 4 Eylül'deki organizasyon öncesinde bir araya geldi Ümit Milli Futbol Takımı, 4 Eylül Cuma günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Avustralya Olimpik Milli Takımı ile Gelibolu Dostluk Kupası'nda karşı karşıya gelecek.Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı nedeniyle Türkiye'de Avustralya Dostluk Yılı, Avustralya'da ise Türkiye Dostluk Yılı'nın kutlandığı dönemde Dışişleri Bakanlığı ve Avustralya Büyükelçiliği'nin işbirliğiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen maç öncesinde iki takımın oyuncuları ile teknik heyetleri bir araya geldi.TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte Türk ve Avustralya bayrağı açan iki takım oyuncuları dostluk görüntüleri verdi.İki takımın buluşmasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'na bağlı sporcular da yer aldı. Buluşmada milli futbolcularla özel sporcuların diyalogları eğlenceli görüntüler oluşturdu. Organizasyon, özel sporcuların her iki takıma hediye vermesinin ardından sona erdi.Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Ümit Milli Takım Yardımcı Antrenörü Emre Aşık, Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl dönümü olduğuna vurgu yaparak, "100 yıl önce yaşanmış Çanakkale Savaşı'ndan sonra bu yıl Avustralya'da Türk Dostluk Yılı, burada da Avustralya Dostluk Yılı olarak ilan edildi. Futbol, dostluk ve kardeşliktir. Yaptığımız organizasyonla güzel görüntüler vermeye çalıştık. Sahada da fair-play çerçevesinde güzel bir maç oynayıp, Gelibolu Dostluk Kupası'nı müzemize götürmek istiyoruz" diye konuştu.Ümit Milliler, 8 Eylül Salı günü ise Hollanda ile yapacağı 2017 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında karşılaşacak.

Kaynak: AA / Spor

Avustralya Kasımpaşa Gelibolu Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title