Haberler

Ümit Kocasakal: Polisler İçin "Af dilesin" Deniyorsa, Hukuk Yoktur

Güncelleme:

İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal, operasyonla gözaltına alınan polislere ilişkin açıklamasında "Af dilesin deniyorsa orada hukuk yoktur." dedi.

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, sahur vaktiyle gözaltına alınan emniyet mensupları hakkında, "Af dilesinler deniyorsa orada hukuk yoktur." dedi.

"ADALET BAKANI SAVCIYI ARAYIP TALİMAT VERİYORSA..."

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, operasyonla gözaltına alınan emniyet mensuplarının adliyede yaşadıklarına ilişkin, "Af dilesinler deniyorsa orada hukukyoktur." diye yorum yaptı.

Kocasakal "Adalet Bakanı savcıyı arayıp talimat verebiliyorsa, bu daha başlangıç, arkası gelecek denebiliyorsa, Af dilesinler deniliyorsa esrarengiz kişilere gerek var mı zaten her şey çok net değil mi" diye sordu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Barosu Ümit Kocasakal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (17)

alaaddin:

kocasakal hukukçu ise bazı eylemlerin ön saflarında ne işi var.tarafsızlığını yitirmiş bir baro başkanı.hukukçu dediğinin tarafı olmaz.olursa hukuk katledilmiş olur.balık baştan kokmuş zaten.yok cemaatin savcısı, hakimi, yok chpnin avukatı.yok bilmemne.zaten hukukçular üniversiteden militan çıkıyor.yani hukuk fabrikasından arızalı hukukçu çıkıyor ve adaletin terazisi arızalı tartıyor.beni haksız bulan gitsin dondurma yesin...

20
9
yanıtYanıtla
çobanyavuzayar61@gmail.com:

Alaaddin ,Ağzına aklına sağlık ,bunların beyınleri ipotek altına alınmış bunlar anlamaz ağaları ne derse anlar için doğrudur onların beyinleri karnında midesinde ,daha beyinleri başlarına çıkmak için çok zamana ihtiyaç var.

yanıt0
yanıt0
selamiyazgiyucel@hotmail.com:

TARAFSIZ AVUKATLIK OLURMU EY CAHİL

yanıt0
yanıt0
çobanyavuzayar61@gmail.com:

SELAMİ ey cahil .avukat suçlu suçsuz her tarafa avukatlık yapar katile bile ,dürüstlüğünü nerden anlıyacaksın bu adam çok dürüst hiç anlaşılmıyor .

yanıt0
yanıt0
POLAT:

Ey Kocasakal sen değilmiydin Ergenakon ve Balyoz davalarında bu polisleri yerden yere vuran adam gibi adam ol dimdik ol kıvırma şimdide utanmadan sıkılmadan bu kumpasçı polisleri savunuyorsun ülkede hukuk var eğer bu polisler suçlu ise cezalarını çekecekler suçsuzsa bırakılacaklar.Nitekim suçsuz görülenler bir bir bırakılıyor.otur oturduğun yerde Ülkeyi karıştırmaya çalışma

15
9
yanıtYanıtla
yilmut:

ÜMİT KOCASAKAL....sana koskoca bir günaydın...HUKUK YOKTUR dediğine göre kafana tuğla düştü herhalde....hukuk çoktandır yok edildi ülkede.....!!!

10
10
yanıtYanıtla
çobanyavuzayar61@gmail.com:

Benim için bu ülkenin milli değerlerini yakıp yıkanlara ankarada Türk bayrağını yakanlara sahip çıkan kim olursa olsun vatan hainidir ne başkanı olursan ol hain oldukdan sonra.

yanıt0
yanıt0
çoban:

ne oldu daha dün polisleri linç ediyordun hain ,bukalemun gibi olmaktan vazgeçersen belki adam olabilirsin ama belki,kaldıki sen kimsin.

12
6
yanıtYanıtla
alaaddinalaaddin39@hotmail.com:

adamın lakabı çoban olabilir ama sürüsünü kocasakaldan daha iyi yönettiği gerçek.ayrıca cobanın oyuyla kocasakalın oyu aynıdır.kocasakal hukukçu ise bazı eylemlerin ön saflarında ne işi var.tarafsızlığını yitirmiş bir baro başkanı.hukukçu dediğinin tarafı olmaz.olursa hukuk katledilmiş olur.balık baştan kokmuş zaten.yok cemaatin savcısı, hakimi, yok chpnin avukatı.yok bilmemne.zaten hukukçular üniversiteden militan çıkıyor.yani hukuk fabrikasından arızalı hukukçu çıkıyor ve adaletin terazisi arızalı tartıyor.beni haksız bulan gitsin dondurma yesin...

yanıt0
yanıt0
ADINI YAZIN EKREM,,:

NE OLDU DÜN POLİSLERİ YERDEN YERE VURUYORDUN. TİPSİZ SUCSUZLAR SERBEST KALIYOR...SUCLULAR CEKSİN CEZASINI..SANA NE OLUYO..SİZİN AMACINIZIN FARKLI OLDUGUNU CÜMLE ALEM BİLİYO MERAK ETMEYİN.

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title