Haberler

Ümit Karan, Taraftar Dernekleriyle Buluştu

Ümit Karan, taraftar dernekleriyle buluştu Eski Milli futbolcu Ümit Karan, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde faaliyet gösteren Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar derneklerinin 'Renklerin kardeşliği' adı altında düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Ümit Karan, taraftar dernekleriyle buluştu

Eski Milli futbolcu Ümit Karan, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde faaliyet gösteren Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar derneklerinin 'Renklerin kardeşliği' adı altında düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Ereğli ilçesinde bir kafede düzenlenen kahvaltıda konuşan Ümit Karan, taraftar derneklerinin gerçekleştirdiği bu organizasyonunun diğer derneklere örnek olması gerektiğini söyledi. Karan, şöyle dedi

Burada olmaktan ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Bir çok ilçe, il gezdim fakat buradaki sevgi ve saygıyı hiçbir yerde görmedim. Dernek başkanlarımı tek tek tebrik ediyorum, çok iyi örnek olmuşlar. İnşallah diğer derneklerde görür. Bu örneğin devamını bekliyoruz. Futbolda tabi rekabet önemli fakat düşmanlığı taşımayacaksınız.

Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, organizasyona katıldığı için Ümit Karan'a teşekkür etti. Öztürk, Amacımız 'renklerin kardeşliği' adı altında birlik ve beraberliği sağlamak dedi.

Dernek temsilcileri, katılımından dolayı Karan'a çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Ümit Karan Zonguldak Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title