Haberler

Ümit Karan Rezil Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor maçında kazandığı penaltı için "Fernandao'nun yerinde olsam o penaltıyı dışarı atardım" diyen Ümit Karan'ın benzer olayda gol attığı ortaya çıktı.

"Ben Fernandao'nun yerinde olsam o penaltıyı dışarı atardım" diyen Galatasaraylı eski futbolcu ve spor yorumcusu Ümit Karan'ın 11 yıl önce benzer bir pozisyonla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.

TERS DÜŞTÜ!

Galatasaraylı eski futbolcu ve spor yorumcusu Ümit Karan, Fenerbahçe'nin Eskişehirspor maçında kazandığı penaltı için ilginç bir yorumda bulundu. 360 TV'de yayınlanan Telegol programında konuşan Karan, "Ben Fernandao'nun yerinde olsam o penaltıyı dışarı atardım, hayatımda bu kadar komik bir penaltı, kırmızı kart gördüysem namertim" dedi. Ancak Ümit Karan'ın bugün söyledikleriyle yaklaşık 11 yıl önce oynanan Galatasaray - Sivasspor maçında yaptıkları birbirine ters düştü!



ALDIRDIĞI PENALTI UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

2005-2006 sezonunda 11 Eylül 2005 tarihinde oynanan Galatasaray - Sivasspor maçı sarı kırmızılı takımın 2-0 üstünlüğü ile sona ermişti. O maçta Galatasaray'ın iki golünü de Ümit Karan atmıştı. Ümit'in attığı 2. goldeki penaltının oluşumu ise o dönem uzun süre konuşulmuştu.


83. dakikada hakemin "devam" kararını fark edemeyen Sivassporlu Hakkı'nın ceza alanında topu yanlış anlama sonucunda eline alması üzerine hakem Mustafa Çulcu penaltı noktasını göstermişti.

"BEN OLSAM DIŞARI ATARDIM"

Dün oynanan maçta Eskişehir aleyhine verilen haksız penaltı için "Ben Fernandao'nun yerinde olsam o penaltıyı dışarı atardım" diyen Ümit Karan o günkü penaltı atışında kaleciyi ve topu ayrı köşelere göndermeyi tercih etmişti ve takımını 2-0 öne geçirmişti. Ümit'in dün geceki maçla ilgili yorumu ise geçmişte yaşanan bu olayı hatırlayanları şaşırttı!

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Galatasaray Fenerbahçe Ümit Karan Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

reis:

ümitcim o kıt aklını kendine sakla. . . hakem eğer bir önceki net penaltıyı verseydi, fernandao onu dışarı atardı. . fb gs değildir harama tenezzül etmez, yıllarca arifin haram penaltılarını leblebi gibi gol atıyodunuz, aklını mı kaybettin komik olmaya mı çalışıyon. . . . .

7
8
yanıtYanıtla
Artvinli:

O ümit Karan. . . . çok zaman geçmiş unutmuştur. Şimdi olsa dışarı atar. Hasan Şaş''ın arkadaşı değil misin

9
4
yanıtYanıtla
arif mi dedin???:

evet sn seyirciler dk 98 arif gidiyor gidiyor ceza sahasına yaklaşoıyor, oda ne düşürüldü düüüüt penaltı. . . ceza sahasına daha 5 mt vardı ama olsun arif sürünerek de olsa yuvarlanarak da olsa kendini ceza sahasına attuı, topun başına haji geldi vurdu ve gol oldu maç hemen bitti. . ümit duy duy da adam ol. . .

9
2
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

bunlar SAHTEKAR YALANCI önüne geleni yorumcu diye ekranlara çıkarırsan böyle olur zaten konuşması anlaşılmıyor yazık

7
2
yanıtYanıtla
trabzon 61 61:

bu sene hakemler önce cinconu sonra 8taşı koruyor. . . doğramaya gelince önce trabzonu sonra feneri doğruyor doğruya doğru. . . adrese teslim hakemler cüneyt çakır h. gökçek gs nin kritik maçlarına, mete kalkavan, fırat aydınus 8jk nin kritik maçlarına veriliyor yalan mı. . ???

4
4
yanıtYanıtla
YİĞİDO:

zaten hep penaltılarla alırlar büyük takımlar maçları. sıkışınca penaltı taklaları başlar. emek hırsızları. . .

3
3
yanıtYanıtla
açdaasda:

lan mallar. sivas maçındaki penaltı penaltıdır. adam aptalsa ümite ne. fener maçında hakem yanlışı var

3
3
yanıtYanıtla
ccc:

turkıye. de afanta penaltıyı getıren takım herzamankı gıbı gs turkıyeye şikeyide getıren takım gs

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NE DEMİŞLER BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK LAF KONUŞMA DİYE. . . . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
YİĞİDO58:

Aynı Ümit Karan geçen seneki gs-sivasspor kupa yarı finalindeki penaltıda da aynı yorumu yapmışmıydı acaba. Büyük takımların emek hırsızlıklarına alıştık artık. o nedenle stada falan gidipte senaryosu önceden yazılmış tiyatro oyununu izlemek istemiyoruz. . Türk futbolunu bu hale getirenlere yazıklar olsun diyecem ama öncede de böyleydi.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title