Haberler

Ümit Kantarcılar'dan İhanet Sonrası İlk Açıklama

Güncelleme:

Boşanma aşamasında olduğu eşi Gamze Topuz tarafından ihanete uğrayan Ümit Kantarcılar, "Çocuğumun annesidir, fazla konuşmaya da gerek yok" dedi.

Boşanma aşamasında olduğu eşi Gamze Topuz tarafından ihanete uğrayan Ümit Kantarcılar, suskunluğunu bozdu. Genç opyuncu "Bunların muhatabı ben değilim. Çocuğumun annesidir, fazla konuşmaya da gerek yok" dedi.

İHANETİ AFFETMİŞTİ

Kızları için evliliklerine ikinci şans veren Kantarcılar, eşinin ihanetini bile bu uğurda affetti. Çeşme'de tatil yaparak "Her şey yolunda" mesajı veren Gamze Topuz ile Ümit Kantarcılar'ın arası ikinci bir ihanet yüzünden yine açıldı.

OYUNCU TOPKURUR İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Topuz, bu kez de oyuncu Fırat Topkurur ile bir kafede görüntülendi. Konuyla ilgili 15 gündür suskun kalan Kantarcılar, önceki akşam ilk kez konuştu.

"KENDİMİ TUTMAK ZORUNDAYIM"

Genç oyuncu, Gamze Topuz için, "Sessiz kalmamın nedeni çocuğumuzun etkilenmemesi. Çeşme'de barıştık, ancak bu olay yaşandı. Neticede kızımın annesi ve konuşmamak için kendimi tutmak zorundayım çünkü konuşursam kötü olur."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ümit Kantarcılar Gamze Topuz Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

iem:

su adamı buldunda nıye aldatıyon e be gamze

32
2
yanıtYanıtla
otravMobil-ANDROID:

kimin eli kimin cebinde beli deyil bunlar bole NE MUTLU TIRKIM DIYENE. nin hepsi bole

4
19
yanıtYanıtla
otravMobil-ANDROID:

acaip bisey yokki sonucta batili

5
7
yanıtYanıtla
ZMobil-IOS:

Sacmalamayin be adam bu kizi 40 defa aldatti bosanmanin esigine geldiler, hepiniz sallamaya bayiliyosunuz klavye kabadayilari sizi

9
3
yanıtYanıtla
deniz:

once aldatan kadın logushaiken ve hamilelik zamanlarında kadını aldattığı ortaya çıktı bu adamın çıkmıs şimdi de kızım için diyor karın hamileyken de kızın vardı karnındaydı niye aldattın bey adam gösteriş peşinde bence bu adam

9
0
yanıtYanıtla
eht:

cahal aldatan adam değil kadın okumaktan aciz

yanıt5
yanıt1
offfffMobil-ANDROID:

böyle koca aldatilirmi be ayaginin paspasi olursun

2
1
yanıtYanıtla
ebru:

kendin kızlarla gamze yi aladtırken kötü olmuyo ihanete ugrayıncamı kötü oluyomuş gör bakalım ihanete ugramak nasıl bişeymiş belki bi daha yapmassın

2
0
yanıtYanıtla
bankacı Mobil-ANDROID:

iyi olmuş .sizin bir hayraninizm

1
0
yanıtYanıtla
türkiyeli:

bubnlar medeni batılılar bişey olmaz normal onlara göre

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title