Haberler

Ümit Besen ve Yeliz ile keyifli turne başladı

Güncelleme:

40 yıldır Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, Türk pop müziği ile arabeski kendine özgü yorumuyla harmanlayan Yeliz ve son dönemin eğlenceli topluluklarından Anason Orkestrası'nın sahne aldığı gecede; unutulmaz bir eğlence yaşandı. Gecenin sürprizi ise Ümit Besen ile düet yapan Cengiz Kurtoğlu oldu. İkili sahnede 80'li yıllara damga vuran "Duvardaki resim" şarkısını gazinoseverler ile bir ağızdan söyledi. Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri, eğlencesi, muhabbeti ve lezzetleriyle eski gazino gecelerini aratmadı. İzmir ve Adana'da devam edecek olan turnenin detayları ve biletleri için www.biletix.com'a girebilir ya da 0212 266 26 25 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Gazino kültürünü 4 yıldır tekrar canlandıran Yeni Bi' Fest, İstanbul, İzmir ve Adana'yı kapsayan "Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri" turnesi ile hatırlayanların unutamadığı, yaşamayanların ise merak ettiği gazino atmosferini mükemmel bir eğlenceyle bir kez daha yaşatıyor. 'Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri, ilk durağı olan İstanbul The Ritz-Carlton'daki hatıralardan silinmeyecek geceyle başladı.

Gazino sahnesinde geçmişe keyifli bir yolculuk

Fantezi müzik alanındaki unutulmaz şarkılarıyla Türk müziğinin yaşayan efsanesi olan Ümit Besen, dinleyicilerine artık klasikleşen şarkılarını, hiç kaybetmediği heyecan ve coşkusuyla söyledi. Besen, her dönemde çok sevilen şarkısı 'Nikah Masası' ile dinleyicileri hüzünlendirirken, keyifli şarkıları ile sahneyi ve salonu hareketlendirdi. Gazino kültürünü yaşayan ve yaşatan isimlerden Yeliz de hazırladığı özel repertuvarı ile büyük beğeni kazandı. Gazinoların altın çağını yaşadığı dönemde söylediği şarkıları da misafirler için söyleyen Yeliz, eski gazino sahnelerine ilişkin anılarını da paylaştı. Son dönemde Türkiye'nin eğlenceli topluluklarından Anason Orkestrası ise eski 45'liklerden oluşan repertuarıyla izleyicileri keyifli bir müzikal yolculuğa çıkardı.

Gazinoya özel oturma düzeni ve fix menü

Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri'nde sahne kadar, oturma ve yemek düzeni de, gazino kültürüne uygun olarak tasarlandı. Gazino Geceleri, meze, müzik ve muhabbet ile şenlenecek sofraları, masalı oturma düzeni ve fix menü uygulaması ile efsaneleşmiş gazino kültürünü canlandırmaya 8 Nisan'da İzmir Swissotel Büyük Efes'te ve 28 Nisan'da Sheraton Grand Adana'da devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ümit Besen İstanbul Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title