Haberler

Ulusoy'un 26 Otobüsü Yarın İcradan Satılıyor

Güncelleme:

Türkiye otobüs taşımacılığının en köklü firmalarından Ulusoy Seyahat'in, lüks segmentteki 26 otobüsü icradan satılıyor. İcra ihalesi yarın yapılacak.

Bir süredir mali sıkıntılar yaşayan Ulusoy Seyahat, geçtiğimiz ocak ayı ortasında Varan'ın seferlerini de durdurmuştu. Şirketin, yaşadığı sıkıntıları aşmak için girişimleri sürerken, kredi ile satın alınan 26 otobüs icradan satışa konuldu.

İcra ihalesini Akyurt İcra Müdürlüğü düzenliyor. İcradan satışı isteyen şirket ise MAN Finansman A.Ş.. Şirketin, borçlu tarafta ise Varan Otobüs İşletmeleri ve Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş. yer aldı.

ALICI ÇIKMAZ İSE YENİ İHALE 9 MART'TA

İcra müdürlüğü ilk satış günü için yarına gün belirledi. Yarınki ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 9 Mart'ta yenilenecek.

Satışa konulan otobüslerin lüks segmentte olduklarına işaret eden alacaklı şirketin avukatı Emre Sarnıç, borçlu taraf ile geçtiğimiz ağustos ayından bu yana yürüttükleri görüşmelerden sonuç alamadıklarını aktardı. İcraburada.com isimli sitede yer alan şartnameye göre ise, her bir otobüs için belirlenen bedel 380 bin ile 500 bin lira arasında değişiyor.

YEDİEMİNDE TUTULUYOR

Edinilen bilgilere göre, icradan satışı yapılacak otobüsler Meyas Yediemin Deposu'nda tutuluyor.

Otobüslerin 2007-2009 model Neoplan ve MAN marka oldukları anlaşıldı.

Ulusoy Seyahat'in temeli 1930'lu yılların sonuna dayanıyor. Otobüsçülük sektöründe bir dizi ilke imza atan Ulusoy, 5 yıl önce de Varan'ı bünyesine katmıştı.

Her yıl milyonlarca yolcu taşıyan Ulusoy'un sahibi Haluk Ulusoy bir süredir mali sıkıntılar ile gündemde. Ulusoy'un Yenibosna Basın Ekspres Yolu üzerindeki dev arazisi de geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılmıştı. (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haluk Ulusoy Akyurt Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

kars lı:

ALLAH yardımcıları olsun trabzondan ülkeye hayırsız insan çıkmaz

30
7
yanıtYanıtla
mağdur işci:

zenginler ihaleyi almıştır bile . . . devir zenginlerin devri. . . ama gün gelecek ilahi adalet işleyecek

32
1
yanıtYanıtla
herkes tufana hazır olsun:

bu hükümet zamanında herkes batacak sadece dini kullanan vakıflar köşe olacak üretmeden yardım toplayarak, zaten belli değilmi. ama en sonunda kendiside batacak hemide çok acı, tabi milletide batırarak.

16
16
yanıtYanıtla
krank:

ıhaleden bır tane alıp durumcu yapacam

21
3
yanıtYanıtla
ibo:

iyi olur artık senin iflasın bekler ihaleye girer alıp karavan yaparım

yanıt6
yanıt2
ALIM:

ISTIKRAR DIYORDU UZUNADAM NE OLUYOR NE ZAMAN DUR DENILECEK YOKSA KAYYUMMU GÖNDERECEKLER:HER YER BATIYOR ALO KIMSE VARMI ORADA.

14
5
yanıtYanıtla
gurbetci hasan:

ben de otobus soferiyim uc yil avrupa turlari yaptim. Olursem gozlerim acik gidicek her kes bilsin hep boyle bir otobusumun olmasini istedim ama nasip olmadi. Oyle insanlar varki keyifden gecede yuzbin ikyuzbin kumara veriyor biz ise esskler gibi calisiyoruz para yok para yok yook istee. kader

16
1
yanıtYanıtla
ALİ:

Yolcu seçiyorlardı. Telefonu açmıyorlardı. Bunu fazlasıyla hakettiler. İyi oldu. Diğerleri bundan ders alsınlar

15
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

malda yalan mulkte yalan al birazda sen oyalan

16
0
yanıtYanıtla
Erco:

yarin gircez bakalim ihaleye alirsam ulusoy firma altinda tekrar calisacaz Merak etmeyin biz dunyada yokken Ulusoy vardi

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title