Haberler

Uluslararası Yarış Festivali Sona Erdi

Veliefendi Hipodromu'nda iki gün süren festival, tamamlandı.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Yarış Festivali tamamlandı.

Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen ve iki gün süren festivalde bugün Topkapı, Boğaziçi ve Malazgirt koşuları yapıldı. İstanbul'daki yağışlı havaya rağmen yarışseverler, festivale yoğun ilgi gösterdi.

Festival kapsamında 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atların katıldığı ve bin 600 metre çim pistte düzenlenen 270 bin avro para ödüllü Uluslararası Topkapı Koşusu'nda "Glory Awaits" adlı safkan jokeyi Neil Callan ile kazandı.

Dört ve yukarı yaşlı arap atlarının  bin 600 metre çim pistte mücadele ettiği 65 bin avro birincilik ödüllü Uluslararası Malazgirt Koşusu'nu da "Sivit Al Maury" isimli önde bitirdi.

Üç yaş ve yukarı İngiliz atlarının çim pistte 2 bin 400 metrede koştuğu ve 180 bin avro birincilik ödülüne sahip Uluslararası Boğaziçi Koşusu'nda ise "Pether's Moon" adlı safkan zafere ulaştı.

Öte yandan Uluslararası Amatör Biniciler Federasyonu (FEGENTRI) tarafından düzenlenen Uluslararası Amatör Bayan Biniciler Şampiyonası'nın Türkiye'deki 2. ayak yarışları da yapıldı. Türkiye ve yurt dışından gelen binicilerin katıldığı koşuyu "Green Bell" adlı safkanla Alman jokey Michelle Blumenauer kazandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Jokey Kulübü Malazgirt İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title