Haberler

Uluslararası Resim Yarışmasında Sanko Öğrencileri Ödüllü Döndü

Özel Sanko Ortaokulundan iki öğrenci, Makedonya’da düzenlenen “35. Montmartre of Bitola” resim yarışmasında altın plaket ve diploma kategorisinde ödül kazandı.

Özel Sanko Ortaokulundan iki öğrenci, Makedonya'da düzenlenen "35. Montmartre of Bitola" resim yarışmasında altın plaket ve diploma kategorisinde ödül kazandı.

Serbest ve Rio 2016 konulu resim yarışmasına, Türkiye, Bulgaristan, Çin, Hindistan, Romanya, Rusya, Slovenya, Tayland, Ukrayna, Makedonya, Moldova, Arjantin, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Litvanya, Kosova, Malezya, İsveç, Slovakya, Sırbistan, Polonya ve Amerika'dan 4-20 yaş arası öğrenciler katıldı. Özel Sanko Ortaokulu öğrencilerinden İpek Eser altın plaket, Elif Aykaç ise diploma kategorisinde ödüllendirildi.

Özel Sanko Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ayşe Aral, öğrencilerinin uluslararası resim yarışmasında kazandığı başarının gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Makedonya Türkiye Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title