Haberler

Uluslararası Paris Otomobil Fuarı

Jeep, yeni modelleri Renegade ve Cherokee’nin yanında Grand Cherokee ve Wrangler modellerinin özel seri versiyonlarını Paris Otomobil Fuarı’nda sergiledi.

Jeep, yeni modelleri Renegade ve Cherokee'nin yanında Grand Cherokee ve Wrangler modellerinin özel seri versiyonlarını Paris Otomobil Fuarı'nda sergiledi.

Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep markası, küçük SUV segmentindeki yeni modeli Renegade, tamamen yenilenen Cherokee ile Grand Cherokee ve Wrangler modelinin sınırlı sayıda üretilen özel versiyonlarını Paris Otomobil Fuarı'nda otomobil tutkunlarının beğenisine sundu.

Jeep'in 100'den fazla ülkede satışına başlanan küçük SUV modeli Renegade, Opening Edition, Trailhawk ve Limited, yenilenen Cherokee modeli ise Trailhawk ve Limited versiyonlarıyla fuarda yerini aldı. Sınırlı sayıda üretilen Grand Cherokee SRT Red Vapor özel serisi ve Wrangler X serisi de fuarda Avrupalı otomobilseverlerle buluştu.

-Infiniti Q80 Inspiration

Infiniti'nin Premium lüks algısını zirveye taşıyan yeni dört kişilik "Q80 Inspiration" modeli Paris Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıktı.

Yeni fastback sedan konsept "Q80 Inspiration", otonom sürüş ve hibrit-elektrik güç aktarma gibi ilerici teknolojiler barındırıyor. Fuarda, kardeşi Q50'nin tasarımından esinlenilerek dış görünümü yenilenen 2015 model Infiniti Q70 modelinin de prömiyeri gerçekleştirildi.

Infiniti markası, 5 yıl içerisinde model portfolyosunu yüzde 60, motor ve şanzıman sayısını ise iki kattan daha fazla artırmayı hedeflediğini açıkladı.

Peugeot

Peugeot ise fuardaki standında 40 otomobil ve tamamen yenilenen 8 serisi modellerini sergiledi.  Yeni Peugeot 308 GT ve Peugeot 508 modelleri markanın yüksek donanımlı modellerin yaygınlaştırılması stratejisini ve teknoloji konusundaki uzmanlığını ortaya koyuyor.

Peugeot EXALT ve Peugeot QUARTZ konsept modelleri üst gamda yeni bir ürün arzı oluşturuyor. Fuarda Peugeot'nun sürüş keyfi ve çevreye saygı konularındaki teknolojik uzmanlığı Peugeot 208 2L HYbrid Air show-car da yer alıyor. Benzinli versiyonlarda PureTech ailesi ve 1.6 THP ile Dizel cephesinde BlueHDi ile olmak üzere yeni standardı bir yıl öncesinden karşılayan yeni Euro 6 motor seçeneklerinin kullanımı yaygınlaştırılıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Wrangler Peugeot Paris Jeep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title