Haberler

Uluslararası Kuşak Güreşi Turnuvası Yapıldı

Güncelleme:

Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği ile Kırım Türkleri Federasyonu Başkanı İbrahim Aracı'nın katkılarıyla Uluslararası Kuşak Güreşi Turnuvası yapıldı.

Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği ile Kırım Türkleri Federasyonu Başkanı İbrahim Aracı'nın ortaklaşa düzenlediği Tepreş şenlikleri kapsamında Uluslararası Kuşak Güreşi Turnuvası yapıldı.

Kocaeli Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği ile Kırım Türkleri Federasyonu Başkanı İbrahim Aracı'nın ortaklaşa düzenlenen Tepreş şenlikleri kapsamında Uluslararası Kuşak Güreşi Turnuvası yapıldı. Turnuvaya Kırım, Romanya ve Rusya'dan sporcuların yanı sıra İstanbul, İzmir, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya ile Manisa'dan sporcular katıldı. Kuşak Güreşi Yarışmaları Yürütme Kurulu; Türkiye Olimpian Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek, Kuşak Güreşi Asbaşkanı Fahrettin Şolpan, Kırım Spor Akademisi Müdürü Seydamet Yaya ve Romanya Eski Milletvekili Nejat Sali'den oluştu.

Uluslararası Kuşak Güreşi Turnuvası'nda şampiyon olan sporcular şöyle:

60 Kg: İskender Özkanoğlu

70 Kg: Yasin Şenol

80 Kg: Ahmet Sarı

90 Kg: Zafer Boriyev

+90 Kg: Semih Adıyaman

Açık Siklet: Zafer Boriyev

Açık sıklet, yani tüm şampiyonların katıldığı şampiyonanın galibi İstanbul'dan Zafer Boriyev oldu. İbrahim Aracı'nın açık sıklet ödülü olarak koymuş olduğu koçu, İbrahim Aracı ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu şampiyona hediye ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Aracı İstanbul Kırım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title