Haberler

Uluslararası Karma Sergi" Gaün Havra Kültür Merkezinde Açıldı

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Merkezi Finans İhale Birimi ve Avrupa Birliği'nin yürütüp finanse ettiği "Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Projesi" kapsamında, "Demokrasi Şöleni" konulu uluslararası karma sergi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Havra Kültür Merkezinde törenle açıldı.

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin yürütücülüğünü yaptığı, Selçuk Üniversitesi ve Güzel Sanatlar Eğitimini Destekleme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan sergisinin açılışında konuşan Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin, özgün ve farklı eserlerin ortaya konulduğu sergiye, yurt içinden 30, yurt dışından 10 olmak üzere toplam 40 sanatçı ve tasarımcı 57 eser ile katıldığını bildirdi.

Sergiye katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer de,  serginin çok kültürlü bir yaşamın çizgisini taşıyan havrada açılmasının anlamlı olduğunu söyledi.

Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, İl Kültür Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Demokrasi Şöleni Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin ve çok sayıda davetlinin katıldığı sergi 28 Eylüle kadar gezilebilecek. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Avrupa Birliği Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title