Haberler

"Uluslararası Gençlik Semineri Projesi" Tanıtıldı

"Uluslararası Gençlik Semineri Projesi", tanıtıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 36 bin avro bütçeli

"Uluslararası Gençlik Semineri Projesi", tanıtıldı.

İtalya, Litvanya, Yunanistan, İspanya ve Romanya'dan bazı kurumlarla Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediye Başkanlığı, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nün yer aldığı proje, Vali Mehmet Ufuk Erden'in de katıldığı toplantıda tanıtıldı.

Valilik'teki toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, İŞKUR İl Müdürü Fazlı Küçük, Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Adil Ertuğrul, İl Planlama Müdürü Alaaddin Gayretli, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve ARGE Şube Müdürü Şevket Karadeniz, Rehberlik ve Araştırma Merkez Müdürü Erol Ata, Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi temsilcileri ile mesleki ve teknik eğitim veren okul ve kurum müdürleri de katıldı.

Toplantıda, projenin hedef ve öncelikleri, proje yönetimi ve ortak kuruluşların yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verildi.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title