Haberler

Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısı

Kastamonu'nunTaşköprü ilçesinde yapılan Uluslararası Festivaller Birliği toplantısına Çorlu Belediyesi de katıldı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yapılan Uluslararası Festivaller Birliği toplantısına Çorlu Belediyesi de katıldı.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, Taşköprü'de düzenlenen toplantıya belediyeyi temsilen kendisinin katıldığını belirtti.

Toplantıda, bölgede ve ülkede yapılan, yapılacak olan ve planlamaları devam eden festival organizasyonlarının masaya yatırıldığını kaydeden Avcı, uluslararası festivallere ev sahipliği yapan 23 belediye ve 3 profesyonel derneğin bu toplantıya katıldığını ifade etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Uluslararası Festivaller Birliği Başkan Yardımcısı Ömer Cinel'in yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, festivallerin düzenlenmesi konusunda neler yapılabileceği konularının da ele alındığını anlatan Avcı, "Bundan sonraki Uluslararası Festivaller Birliği toplantısı, 6-7-8 Kasım 2015 tarihlerinde Çorlu'da gerçekleştirilecek. Ev sahipliğini yapacağımız ve üç gün sürecek olan bu toplantıların çok faydalı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu Taşköprü Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title