Haberler

Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı

Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı (Atrax 2014), 30 ülkeden 200'e yakın firmanın katılımıyla açıldı.

İstanbul Fuar Merkezi'nde Tureks Fuarcılık tarafından üçüncüsü düzenlenen ve Hollanda, Rusya, İtalya, Çin, Hindistan gibi ülkelerin de katıldığı fuarda, jetonlu eğlence ekipmanları, bilgisayar simülasyon gösteri sistemleri ve lunapark oyuncakları sergileniyor.

Ziyaretçiler, sanal gerçeklik sistemli sürücü simülatörünü, uçak akademilerinde kullanılan gerçek uçak kokpiti ölçüleriyle yapılan Boeing 737-800NG ve F16 askeri uçak simülatörünü, 360 derece dönebilen koltukta oynanan araba yarışı oyunlarını da fuarda deneyebiliyor.

Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan fuarı, yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Eğlence tesisi yatırımcıları, oyun ve ekipman üreticileri, etkinlik organizasyonu firmaları, müzik yapımcıları ve turistik işletme sahiplerinin ilgi gösterdiği fuar, 6 Aralık'a kadar açık kalacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Hollanda İstanbul Boeing Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title