Haberler

Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali Gerçekleşiyor

İstanbul Kültür Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali, 30 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında tiyatro severlere zengin bir program sunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Kültür Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali'nde, oyunların yanı sıra, atölye çalışmaları, konferanslar, paneller, müzik dinletilerinin de gerçekleştirilecek.

Cüneyt Gökçer Sergisi ile başlayacak olan Uluslararası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali ayrıca çok özel bir törene de ev sahipliği yapacak. 30 Nisan Saat 19.30'da İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek açılış töreninde; usta tiyatro sanatçıları Arsen Gürzap, Ayşenil Şamlıoğlu, Ayten Gökçer, Burak Sergen, Can Gürzap, Cihan Ünal, Derya Baykal, Füsun Balkaya, Gencay Gürün, Hale Eren, Kazım Akşar, Kenan Işık, Levent Kırca, Melek Baykal, Refik

Erduran, Sema Aybars, Sumru Yavrucuk, Yücel Erten ve Zafer Ergin'e "Yaşam Boyu Onur Ödülü" takdim edilecek.

Festivalin Genel Sanat Yönetmeni Zafer Kayaokay "Gençlik üniversitemiz için her şeyden daha önemli. Onların önünü açmalıyız. Dünyaya entegre olmalarına katkı sağlamalıyız. Dünya insanı olabilmek için sanatı, sanatın büyüsünü ve yüceliğini kullanmalıyız" dedi.

Katılımın ücretsiz olduğu Uluslar arası Cüneyt Gökçer 3. Tiyatro Festivali tüm sanatseverleri İstanbul Kültür Üniversitesi'ne bekliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Gökçer Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title