Haberler

Uluslararası Basketbol Akademi Organizasyonu

Kamptan detaylar- UBA Genel Koordinatörü Adin Adinovic ile röportaj Uluslararası Basketbol Akademi (UBA) organizasyonuyla Çanakkale'de düzenlenen kampa, Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Ukrayna, Katar, Mısır ve Bahreyn gibi ülkelerden katılan genç basketbolcular, ünlü oyuncu ve antrenörlerle bir araya gelme imkanını yakaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kamptan detaylar- UBA Genel Koordinatörü Adin Adinovic ile röportaj Uluslararası Basketbol Akademi (UBA) organizasyonuyla Çanakkale'de düzenlenen kampa, Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Ukrayna, Katar, Mısır ve Bahreyn gibi ülkelerden katılan genç basketbolcular, ünlü oyuncu ve antrenörlerle bir araya gelme imkanını yakaladı.UBA Genel Direktörü Adin Adinovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl kampı Çanakkale'de yapmayı tercih ettiklerini söyledi.Kampın konseptinin Türkiye'ye göre biraz farklı olduğunu, yurtdışındakilerine benzediğini belirten Adinovic, "Kampımızı böldük. Şutörler için ayrı, kısalar, uzunlar için ayrı ayrı çalışmalar organize ettik. Buradaki antrenörler gerek Türkiye'de gerekse yurtdışında görev yapmış önemli isimler. Damir Mulaömerovic, Mike Terpstra, Arkell Bruce gibi isimlere, buraya gelip çocuklara hak ettikleri değeri verdikleri için onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.Adinovic, kampı geleneksel hale getirip, her yıl Çanakkale'de düzenlemeyi umduklarını ifade ederek, "Kamplarımız 15-19 yaş için. Hem ABD hem de Avrupa'daki sayılı antrenörleri buraya getirip, çocuklara görme fırsatı yaratmanın yanı sıra yurtdışındaki antrenmanların nasıl olduğunu gösteriyoruz. Bu kapsam da onlar da kendilerini daha fazla geliştirecek. Türkiye'de yetenekli çok sporcu var. Sadece eksiklikleri öz güven. O yüzden onlara öz güven aşılamak istiyoruz" diye konuştu. Organizasyona katılan ve gelecek vadeden 22-23 sporcunun tam burslu olarak ABD'ye gönderildiğini aktaran Adinovic, "Bu kampa Arkell Bruce'un da gelmesinin nedeni bu. Çocukları izleyecek, beğenilenler burs kazanma şansını yakalayacak" ifadesini kullandı. Adinovic, profesyoneller arası turnuvalar düzenleyip, antrenörlerin ve sporcuların Türkiye'ye gelmesini sağladıklarını dile getirip, şöyle konuştu: "Onlar da Türkiye'deki yetenekli çocukları izliyor. Aslında bu yıl Real Madrid ve Barcelona gibi takımları Çanakkale'ye getirip, sürpriz yapmak istiyorduk, Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı dolayısıyla. Zaman ve salon sorunları nedeniyle bunu yapamadık. Ama inşallah seneye buraya bu takımları getireceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Çanakkale Türkiye Ukrayna Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title