Haberler

Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali

Festivalde, 1 8 Haziran'da konser, panel, söyleşi gibi etkinliklere yer verilecek.

Bandırma ilçesinde bu yıl 25'incisi gerçekleştirilecek "Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali"nde, sanatçılar Gökhan Türkmen, İrem Derici, Mehmet Erdem ile Rafet El Roman ve Ezo, konserler verecek.

Festival Komitesi Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Tolga Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivalin bu sene 1-8 Haziran'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki halk konserlerinin yanı sıra bazı siyasetçi, sanatçı ve bilim insanlarının katılacağı söyleşi ve panellere yer verileceğini belirten Tosun, şunları kaydetti:

"Söyleşi ve panellerimizde, CHP İzmir Milletvekili, gazeteci ve yazar Mustafa Balbay, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Sunay Akın ve Şair Ataol Behramoğlu gibi tanımış simalar da konuklarımız arasında yer alıyor. Ayrıca Barış Manço Kültür Merkezimiz ve Ticaret Odası Konferans Salonu'ndaki tiyatro ve konserlerimiz de festivalimize ayrı bir renk katacak. Festivalin birinci gününde açılacak sergimizde önemli sanatçılarımızın eserleri yer alacak. Bu yıl festival kapsamında Kuşcenneti Mahallesi'nde her yıl geleneksel olarak yapılan kutlama programına ilaveten Bandırma'nın mahalleleri konumuna gelen eski beldeler Aksakal ve Edincik'te de birer günlüğüne sahne kurulacak. Sahil Şenliği etkinlik programını, diğer yıllardan farklı olarak bu sene erken başlatacağız. 1-8 Haziran'da halk oyunu gösterileri, konserler, tiyatro oyunları, animasyon gösterileri gibi birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliler yapılacak."

Tosun, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konserlerde, sanatçılar Gökhan Türkmen, İrem Derici, Mehmet Erdem ile Rafet El Roman ve Ezo'nun sahne alacağını sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Rafet El Roman Gökhan Türkmen Bandırma İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title