Haberler

Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması

Kayseri'nin Talas ilçesinde 5'incisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması ikinci gün sonucunda Türkiye'den Durali Karaca 903 puanla birinci oldu.

Kayseri'nin Talas ilçesinde 5'incisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Yarışması ikinci gün sonucunda Türkiye'den Durali Karaca 903 puanla birinci oldu.

Uçuşlardan önce 6 ülkeden 107 pilot, teknik heyetten güzergah ve hava durumu hakkında brifing aldı. Daha sonra sporcular, 70 kilometrelik Pınarbaşı-Pazarören hedefine gol yapmak için havalandı.

İlk günkü yarışların sonucunda genel klasmanda Türkiye'den Durali Karaca 903 puanla birinci, İran'dan Soheil Barikani 865 puanla ikinci ve Türkiye'den Semih Sayır 837 puanla üçüncü oldu.

Kadınlarda Türkiye'den Ayşe Bayrak 494 puanla birinci, Rusya'dan Daria Krasnova 351 puanla ikinci, İran'dan Fateme Eftekhari 323 puanla üçüncülüğü elde etti.

Takımlarda ise 20 puanla THK birinciliği, 34 puanla İran ikinciliği ve 28 puanla Isuk üçüncülüğü elde etti.

Şampiyona yarın yapılacak yarışlarla sona erecek. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Türkiye Talas İran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title