Haberler

Uluslararası 5. Mestanlı Buluşması'nın Geliri, Devlet Hastanesine

Bulgaristan'da gerçekleştirilecek Uluslararası 5. Mestanlı Buluşması’nın gelirleri, Mestanlı Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçları için harcanacak.

Bulgaristan'da gerçekleştirilecek Uluslararası 5. Mestanlı Buluşması'nın gelirleri, Mestanlı Devlet Hastanesi'nin ihtiyaçları için harcanacak.

Bulgaristan'ın Mestanlı ve Kırcaali şehrinde 2-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası 5. Mestanlı Buluşması'nın gelirleri Mestanlı Devlet Hastanesi'nin ihtiyaçları için harcanacak. Sosyal projeler çerçevesinde verdiği konserlerle tanınan ve ünü yurtdışına taşan Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu'da yerini alacak. Nilüfar Belediyesi Kadın Koro Şefi Dr. Aysel Gürel'in Mestanlı için sözlerini yazıp bestelediği şarkı da, ilk kez bu organizasyon çerçevesinde seslendirilecek.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve dünyanın dört köşesinden geniş katılımın sağlandığı Uluslararası 5. Mestanlı Buluşması şenliğine davet edilen ilüfar Belediyesi Kadın Korosu, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden örnekler sunarak konserler verecek. Bursa Mestanlılar Derneği Başkanı Hasan Öztürk, bu organizasyonun dünyanın her tarafından gelecek hemşerileri buluşturduğunu ve Türkiye'den de davet edilen Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu'nun ayrı bir renk katacağını ifade etti. Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel'in Mestanlı'ya ithafen yazdığı şarkının ilk kez Mestanlı'da seslendirilecek olmasının kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden Dernek Başkanı Öztürk, "Kimse bugüne kadar böyle bir şey yapmamıştı" diyerek hemşerileri adına Koro şefi Dr. Aysel Gürel'e teşekkür etti.

KONSER GELİRİ HASTANEYE

Kırcaali'de verilecek konser gelirinin Mestanlı Devlet Hastanesi'nin ihtiyaçları için harcanacak olmasının kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, "Verdiğimiz konserlerle Türkiye'de sosyal projelere destek sağlıyorduk ama yurtdışında da yine böyle bir katkıya vesile olmak bizleri çok onurlandırdı. Umuyorum ki artık sadece Türkiye'de değil bundan böyle yurtdışında da verdiğimiz konserlerle sosyal projelere destek sağlayacağız" diyerek duygularını dile getirdi.

Geçen yıl Yunanistan'da verdikleri konserlerle yurda başarıyla dönen koro bu yıl da Bulgaristan'da Türkiye'yi temsil edecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aysel Gürel Bulgaristan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title