Haberler

Uluslar Arası Yolda Ters Şeritte İlerleyen Araç Yürekleri Ağızlara Getirdi

Uluslar arası yolda ters şeritte ilerleyen araç yürekleri ağızlara getirdiIĞDIR - Iğdır'da geçtiğimiz günlerde 8 kişinin hayatını kaybettiği uluslar arası yolda bir kamyon sürücüsünün hatalı sollama yapması yürekleri ağızlara getirdi.

Uluslar arası yolda ters şeritte ilerleyen araç yürekleri ağızlara getirdi

IĞDIR - Iğdır'da geçtiğimiz günlerde 8 kişinin hayatını kaybettiği uluslar arası yolda bir kamyon sürücüsünün hatalı sollama yapması yürekleri ağızlara getirdi.

Iğdır'ın Aralık ilçesindeki Dilucu Sınır Kapısına giden uluslar arası karayolu üzerinde seyir halinde olan bir kamyon sürücüsü, çift şeritli olan yolda karşı şeride geçerek ilerlemeye başlaması kameralarca kaydedildi. Bir müddet ilerledikten sonra karşıdan gelen araçla çarpışmamak için hatalı sollama yaparak diğer şoförlerin hayatını tehlikeye atan kamyon sürücüsü adeta yürekleri ağızlara getirdi.

İHA muhabiri tarafından çekilen görüntüler, dört gün önce iki otobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı uluslar arası yol üzerinde kaydedilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Iğdır 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title