Haberler

Uluslar Arası Şenyurt Mercimek Tepe Mesafe Yarışları'na Doğru

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Şenyurt beldesinde 18 – 23 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslar Arası Şenyurt Mercimek Tepe Mesafe Yarışları'na hazırlık kapsamında aralarında şampiyonların ve yurt dışından gelen yamaç paraşütçülerinin bulunduğu 20 sporcu Mercimek Tepesi üzerinden atlayış gerçekleştirdi.

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Şenyurt beldesinde 18 – 23 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslar Arası Şenyurt Mercimek Tepe Mesafe Yarışları'na hazırlık kapsamında aralarında şampiyonların ve yurt dışından gelen yamaç paraşütçülerinin bulunduğu 20 sporcu Mercimek Tepesi üzerinden atlayış gerçekleştirdi.

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay ve Şenyurt Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan yamaç paraşütçülerin atlayışını izlediler.

Turhal Sportif Havacılık Kulübü Üyesi ve Yarışma Organizasyonu Kurulu Üyesi Gani Arslan, yaptığı açıklamada, "18 - 23 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslar Arası Şenyurt Mercimek Tepe Mesafe Yarışları'nın hazırlığı içerisindeyiz. 20 tane pilot davet ettik. Hepside davetimize icabet edip geldiler. Hem Türkiye'de hem de dünyada tanınan, bu sporu üst seviyede yapan sporcular" dedi.

Türkiye Şampiyonu olan Ordu Cumhuriyet Savcısı Durali Karaca ise "Daha öncesinde Şenyurt'ta birkaç yarışma organize edildi ama zannediyorum geçmiş yıllarda düşünüldüğünde bu yıl yapılacak olan yarışma en ciddi yapılacak yarışma gibi görünüyor. Mevcut yarışmanın ve daha sonra yapılacak olan yarışmaların bölgeye ciddi oranda katkısı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Ünal Arslan Şenyurt Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title