Haberler

Ulusal Kanal Gönüllüleri Ödemiş'te Buluştu

“Türkiye çözümünü arıyor Ulusal Gönüllüleri buluşuyor” sloganıyla Ödemiş’te pazar kahvaltısı düzenleyen Ulusal Kanal Gönüllüleri, özgür basının merkezi olmak için Ulusal Kanal’ı büyüteceklerinin sözünü verdi.

"Türkiye çözümünü arıyor Ulusal Gönüllüleri buluşuyor" sloganıyla Ödemiş'te pazar kahvaltısı düzenleyen Ulusal Kanal Gönüllüleri, özgür basının merkezi olmak için Ulusal Kanal'ı büyüteceklerinin sözünü verdi.

Ödemiş Belediyesi Yeni Nikah ve Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Ali Ömer Şahin, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, Ödemiş, Tire, Kiraz'dan belediye başkan aday adayları ve Ulusal Gönüllüleri katıldı.

Kahvaltıda konuşan Ödemiş Belediye başkanı Bekir Keskin, "Artık günümüzde hiç bir şey gizli kalmıyor. Muhalif sesler bir araya geliyor. Teknolojinin getirileri ile birlikte hiçbir şey eskisi gibi değil. Atatürk'ün bize armağan ettiği emanet ettiği cumhuriyetimizi bizler sahip çıkacağız. Yakın zaman içerisinde olan bitenleri Halk TV gibi, Ulusal TV gibi kanallarımızdan takip ettik. Basına sansür uygulanmamalı. Doğru haberi bizleri ulaştıran özgür ve bağımsız olan tek haber adreslerimiz işte bu kanallarımızdır. Bundan sonra Atatürkçüler yurtseverler daha da bir arada olarak güçlü olacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde, daha sonra cumhurbaşkanlığı ve hükümet seçimlerinde başarı sağlayarak hak ettiğimiz ülkede daha güzel günlerde yaşacağız" dedi.

Daha sonra konuşan Ulusal Kanal Genel Müdür yardımcısı Ali Ömer Şahin, "Bu ülkede 2012'ye kadar insanlarımız bu ülkenin üzerinde ölü toprağı var diyorlardı. Milli bayramlarımızı yasaklamaya kısıtlayama kalkan hükümete karşı gençlerimiz İstiklal Caddesi'nde tokat gibi cevap vermişlerdi. Daha sonra gezi eylemleri ile de Türkiye'de ölü toprağı kalmadı. Bütün gençler bir araya gelerek hükümet istifa seslerini yükselterek meydanlarda yürüdüler. 'Hükümet istifa' sesleri dinmedi dinmeyecek. Bizler bir takım küçük hesapları bir kenara bırakacağız. Birlikte olacağız. Mustafa Kemal'de birleşerek bu ülkede genel seçimlerde mili bir hükümeti iktidara getireceğiz. Ulusal Kanal işte bugünler için kuruldu. Bizim arkamızda holdingler şirketler yok. Bizim arkamızda halk var yurttaş var. Bizim ortaklarımız halkımızdır. Ulusal Kanal de sadece Türk halkının borusu ötmeye devam edecektir. Bu güzel kahvaltımıza iştirak edip destek verdiğiniz için teşekkür ederim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulusal Kanal Bekir Keskin Türkiye Ödemiş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title