Haberler

Ulusal İtfaiye Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ulusal İtfaiye Basın Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden itfaiyecilerin katılımı ile gerçekleşen törende konuşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici, Konya'da başarıyla yürütülün gönüllü itfaiyecilik uygulamasının tüm Türkiye'de yayılmasını amaçladıklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mithat Büyükalim, itfaiyeciliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, "Doktorlarımız da çok kutsal bir görev ifa ediyorlar. Onlar canı kurtarıyorlar ama itfaiyecilerimiz hem canı hem malı kurtarıyorlar. Allah kendilerinden razı olsun" diye konuştu.

Törene katılan BEMBİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, itfaiye teşkilatının bugüne kadar kurtardığı can ve malların hatıralarının kitaplara sığmayacak kadar çok ve değerli olduğunu kaydetti.

Hem gönüllü, hem de de profesyonel olarak çalışan, canlarını ortaya koyan itfaiyecilerin haftasını kutlayan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Ben burada ödül alan, almayan herkesin, hem itfaiyecilerimizin, hem basın mensuplarımızın emeklerini ve katkılarını çok değerli buluyorum" şeklinde konuştu.

Konya Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, daha etkin müdahaleler için gönüllü itfaiyecilik kavramının toplumun her kesimine anlatılması ve benimsetilmesinin büyük önem arz ettiğini söyledi. Sağlam, Büyükşehir Belediyesi'nin bu doğrultudaki faaliyetlerini takdir ettiklerini bildirdi.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından, İtfaiye Haftası kapsamında yapılan Gönüllü İtfaiyecilik Tanıtım Programı'nda emeği geçenler ile gönüllü itfaiyecilere plaketleri takdim edildi. Ardından, ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulundan İrem Uçmak, ikinci olan Meram Alparslan Ortaokulundan Aysel Çeyiz, üçüncü olan Ereğli Halime Demirel Ortaokulundan Ayça Cengiz ile mansiyon kazananlara ödülleri verildi.

Programın sonunda ise, Ulusal Basın Ödülleri fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Yarışmada, Kocaeli İhlas Haber Ajans'ından Refik Fidan birinci, Konya Doğan Haber Ajans'ından Tolga Yanık ikinci, İstanbul Habertürk Muhabiri Uzay Kesmen üçüncü olarak ödüle layık görüldü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title