Haberler

Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması Yapıldı (Düzeltme)

Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması yapıldıTürkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları'nın ilk ayağı bu yıl Büyükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Salcano'nun desteği ile gerçekleşti.

Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması yapıldı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları'nın ilk ayağı bu yıl Büyükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Salcano'nun desteği ile gerçekleşti.

Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması Tepekent koruluğunda nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

147 BİSİKLETÇİ YARIŞTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü ve Salcano işbirliğiyle düzenlenen ve Türkiye genelinde 147 sporcunun yarıştığı Ulusal Dağ Bisiklet Yarışması Büyükçekmecelilerden de yoğun ilgi gördü.

4 kilometrelik parkurda gerçekleşen yarışmaların sonunda Master 30'da Gökhan Uzuntaş, Master 40'ta Bora Tirki, Master 50'de Alp Reşat Çapa, Yıldız A'da Esat Ceylan, Yıldız B'de Eren Baki Doğan, Yıldız Bayanlarda Gülçin Arat, Genç Bayanlarda İrem Özdemir, Genç Erkeklerde Halil İbrahim Doğan, Büyük Bayanlarda Ayşe Çakır, Büyük Erkeklerde Onur Balkan rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

BAYRAM AKGÜL'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Dereceye giren bisikletçilerin madalyaları Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Açak, Federasyon Eski Başkanı Ünal Torun ve Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel tarafından takdim edildi.

Namık Yüksel, katkılarından dolayı Salcano Yönetim Kurulu Üyesi ve Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bayram Akgül'e teşekkür ederek, Büyükçekmece'de bulunan tarihi Mimarsinan Köprüsü'nün bir maketini hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Akgül Büyükçekmece Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title