Haberler

Ulukışla Ybo'da "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

Niğde'nin Ulukışla İlçesi Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında 64 öğrencinin, Proje Koordinatörü Matematik öğretmeni Halil Mete, Müdür Başyardımcısı Zeynep Sağır, öğretmenlerden Okan kaplayıcı, Faruk Dikel, Nuran Türker, Semra Sevinç ve Neşe Nur Cingidemir'in danışmanlığında çeşitli ders ve alanlarda hazırladıkları birbirinden farklı ve özgün 32 projenin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" Mustafa Küçükavşar yatılı Bölge Ortaokulunda açıldı.

Tübitak Bilim Fuarına, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ümit Can,Belediye Başkanı Ali Uğurlu İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Tulgar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ufuk Bulut, Horoz Köyü Muhtarı Kadir Yavuz, YBO Müdürü Bahattin Arslan, ilçe merkezi ve köylerdeki okul ve kurumların müdürleri, vatandaşlar, veliler, öğretmenler ve öğrenciler öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ve açılış konuşması ile başlayan program, sergi açılışı ve projelerin gezilmesi ile devam etti. Ardından katılımcılara Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü ve Horoz Köyü Muhtarlığı tarafından yapılan ikramlarla, serginin yaklaşık 500 kişi tarafından ziyaret edilen birinci günü sona erdi. Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar ve protokol mensupları, öğrencilerin hazırlamış oldukları projelerin stantlarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ayrıca Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Alper Balta'nın rehberliğinde ve antrenörlüğünde çeşitli spor dallarında YBO öğrencilerinin almış oldukları kupalar ve madalyaların sergilendiği standlar, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Sergi açılışı ve ikramların ardından YBO Müzik öğretmeni Mustafa Berber ve Beden Eğitimi öğretmeni Alper Balta tarafından bağlama ve gitar eşliğinde katılımcılara ve öğrencilere müzik ziyafeti verildi. Okul Müdürü Bahattin Arslan, katılan ziyaretçilere, Bilim Fuarı hazırlık ve sergi aşamasında büyük emekleri olan okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerine; ayrıca okuluna ve Bilim Fuarı çalışmalarına olan büyük desteklerinden dolayı Horoz Köyü Muhtarı Kadir Yavuz'a teşekkür etti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulukışla Tübitak Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title