Haberler

Ulukışla Kaymakamlığı İlk İftarı Şehit Aileleri ile Yaptı

Ulukışla Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayının ilk gününde şehit ailelerine iftar verildi.

Ulukışla Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayının ilk gününde şehit ailelerine iftar verildi.

Ulukışla İlçe Jandarma komutanlığı tarafından ilçeye getirilen şehit aileleri İlk iftarlarını Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Belediye Ba şkanı Ali Uğurlu, İlçe Emniyet Amiri Sezai Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üzeyir Gül ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personelleri ile yaptı.

Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, "'Ramazan ayının ilk iftarını kahraman şehitlerimizin siz onurlu aileleri ile birlikte idrak etmekten mutluluk duyuyorum. Bu bayrak ve bu milletin bekası için toprağa düşen evlatlarınız inşallah sizlere ve bizlere şefaatçi olacaktır. Bu mübarek Ramazan ayında onları rahmet ve şükranla anıyorum. Onların bizlere emaneti olan sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Kahraman şehitlerimizin şerefli ailelerine hayırlı ramazanlar diliyoruz" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sezai Erdoğan Ali Uğurlu Ulukışla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title