Haberler

Ulukışla'da Teog Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı sonuçlarını değerlendirme toplantısı, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay, Şube Müdürleri Rahmi Çalışkan ve Ufuk Bulut ile ortaokullar ve liselerin müdürleri ve rehber öğretmenlerin katılımıyla, Yeni Hükümet Konağı-Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı sonuçlarını değerlendirme toplantısı, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay, Şube Müdürleri Rahmi Çalışkan ve Ufuk Bulut ile ortaokullar ve liselerin müdürleri ve rehber öğretmenlerin katılımıyla, Yeni Hükümet Konağı-Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Ulukışla'daki 10 ortaokuldan 205 öğrencinin katıldığı, 2015 ve 2016 Eğitim Öğretim Yılı TEOG 1 ve TEOG 2 sınavlarının karşılaştırmalı analizlerinin okul okul ve tek tek yapıldığı, akademik başarıda örnek uygulamaların paylaşıldığı ve başarıyı artırmada çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda ayrıca 2016 TEOG yerleştirme sürecinde velilere ve öğrencilere yapılacak rehberlik ile tercih danışmanlığının da yol haritası çizildi. Kaymakam Ferhat Atar, okul müdürleri ve öğretmenlere 2015 ve 2016 Eğitim Öğretim Yılı süresince gösterdikleri gayretler ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kaymakam Atar, akademik başarının önemine ve gereğine değinirken aynı zamanda çocuklarımıza insani, ahlaki, milli ve manevi değerlerin de eğitim etkinlikleri içerisinde azami ölçüde kazandırılmasına vurgu yaptı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Okyay Ferhat ATAR Ulukışla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title