Haberler

Ulukışla'da SODES Ödülleri Verildi

Güncelleme:

Ulukışla'da SODES tarafından düzenlen kurslarda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılında sürdürülen SODES Projesi programı kapsamında Ulukışla ilçesinde öğrenim gören 192 lise 12.sınıf öğrencisine yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu bitiminde başarılı olan ve düzenlenen kurslara düzenli olarak devam eden 20 öğrenci tertip edilen yemekli ödül töreninde altınla ödüllendirildi.

Programa Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Emniyet Amiri Sadi Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, İlçe Müftüsü Seyfullah Güneş, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Ferhat Atar, "SODES Projesinin ilçemizde başarıyla tamamlanmış olmasından büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Başta bu projeyi hazırlayarak başvurusunu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, projede görev alan ve takdire şayan emekleri olan öğretmenlerimize ve projeden faydalanan sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 14 Haziran 2014'te yapılacak olan LYS sınavında bütün adaylara başarılar diliyorum. İlçemizde yürütülen SODES kapsamındaki bu ücretsiz kursların ülkemiz genelinde devlet eliyle verilmesi planlanan ücretsiz sınavlara hazırlık kurslarının bir pilot uygulaması yapılmış oldu" dedi.

Daha sonra Kaymakam Ferhat Atar ve protokol üyeleri tarafından başarılı öğrencilere altın ödülleri takdim edildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ferhat ATAR Ulukışla Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title