Haberler

Ulukışla'da Sandık Başkanlarına Eğitim Verildi

Ulukışla İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ulukışla merkez ve köylerinde görev alacak sandık başkanlarına seçim konulu seminer verildi.

Ulukışla İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ulukışla merkez ve köylerinde görev alacak sandık başkanlarına seçim konulu seminer verildi.

Seçimde görevli sandık başkanlarına ilk olarak, oy pusulaları ve mühürlerin bulunduğu mühürlü sandık torbaları imza karşılığında teslim edildi.

Torba teslim işleminin ardından Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi sosyal salonunda Ulukışla'daki seçim sandıklarında görevli sandık başkanları ve memurlarına İlçe Seçim Kurulu personeli Memure Avşar tarafından seçim öncesinde, seçim esnasında ve sonrasında yapılacak iş ve işlemler ile pusulaların teslimine kadar bir çok konuda ayrıntılı bilgi verildi.

Video sunumuyla desteklenen eğitimlerin ardından Memure Avşar, seminere katılan sandık kurulu başkanları ile sandık görevlilerinin soruları cevapladı.(SA-) - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ulukışla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title