Haberler

Uludere'de PKK Sığınağı Bulundu

Güncelleme:

Şırnak'ta mezarlıkta yapılan aramada ağaç kovuğuna ve yer altına gizlenmiş PKK'ya ait çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi eski Hilal ve Akduman köyleri arasında bulunan mezarlıkta yapılan aramada ağaç kovuğuna ve yer altına gizlenmiş terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirtilen çok sayıda malzeme ele geçirildi.

ARAMA-TARAMA YAPILDI

Uludere ilçesi Şenoba Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında eski Hilal ve Akduman köyleri arasında bulunan eski mezarlık bölgesinde 22 Eylül 2015 günü saat 08.00 sıralarında arazi arama ve tarama faaliyeti yapıldı.

ZULA PATLATILDI

Aramalarda ağaç kovuğunda ve yer altına gizlenen 1 adet met, 1 adet içi boş 12 kilogramlık tüp, 200 kilogram amonyum nitrat, 100 metrelik paketler halinde 8 adet toplam 800 metre bobin kablo, 500 metrelik paketler halinde 2 adet toplam 1000 metre bakır kablo, 10 adet şeffaf koli bandı, 41 adet değişik markalarda büyük pil, 2 adet bağlama ipi, 1 adet uzaktan kumanda cihazı, 6 litre benzin, 4 kutu siyah metalik boya, yaşam malzemesi olarak da 100 kilogram un, 15 kilogram makarna, 20 kilogram kesme şeker, 15 kilogram bulgur, 5 kilogram nohut, 3 litre ayçiçeği yağı, 2 karton sigara, değişik miktarlarda çay, tuz, maya, tahin, pekmez, yemek yapımında kullanılan 1 adet tencere 2 adet çaydanlık, 1 adet alüminyum su ibriği ile değişik miktarlarda giyim eşyaları, 4 adet mekap marka ayakkabı ele geçirildi.

KABLO, TÜP MUHAFAZA ALTINA ALINDI

12 kilogramlık içi boş 1 adet tüp ile 1000 metre bakır kablo operasyonu yapan askerler tarafından muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler yakılarak imha edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludere Şenoba Şırnak Eylül Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Öz dyarbakirli:

Allah zerdüşt hdpkk yi kahreylesin askerimize polisiimize guc kuvvet versin

54
1
yanıtYanıtla
DiyabakırlıMobil-ANDROID:

Hdpkk tarihe gömüleceksiniz, tc sonsuzdur

50
1
yanıtYanıtla
GERÇEK HALK:

BU SAYFADA ÖRGÜT PROPAGANDASI İÇİN GÖREVLENDİRİLMİŞ 3-5 SALAK VAR. HER HABERE YORUM YAPARAK BİZ KALABALIĞIZ BİZ GÜÇLÜYÜZ MESAJI VERMEYE ÇALIŞIYOLAR. . . HALBUKİ ONLARDA BİLİYOR YOK OLUP GİDECEKLERİNİ

33
0
yanıtYanıtla
orhan kMobil-ANDROID:

pkk ya destek veren kürtler hala anlayamadınız değilmi bölgede oynanan oyunu..!! amerika ve israil in piyonu olmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz.gün gelecek Filistin in düştüğü duruma düşeceksiniz o sevmediğiniz, ihanet ettiğiniz TC yi mumla arayacaksınız

18
4
yanıtYanıtla
maho:

istihbaratı olan bir ülke olsaydı ürünlerin üzerindeki barkodlardan hangi markete toptancıya gitmiş onu bulup güvenlik kameralarından yazarkasada barkodun okunduğu anda müşteriyi bulup lojistik kaynağa ulaşırdı. ama bizde olmaz.

18
0
yanıtYanıtla
CocoMobil-IOS:

Ne pis bu hdpkk barbarlari heryere patlayici yerin altina bile utanmazlar.

16
0
yanıtYanıtla
ASKERE VUR EMRI VERILMELI:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Polis Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler Sag Yakaladiklarinizi Milletin önünde Vurun İdam Edin

13
3
yanıtYanıtla
61TÜRKÜZ1923:

ne mutlu TÜRKÜM diyeneeeee

14
1
yanıtYanıtla
dembaba:

O bölgenin insanı nefsine düşkündür. yiyecek olmazsa dağda bi dakka durmaz.

10
2
yanıtYanıtla
inindemi yasiyacan kisinMobil-ANDROID:

hayvannn..

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title