Haberler

Uludağdan Berkay Geçti!

Güncelleme:

Binlerce üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen kış aylarının en büyük etkinliği Whitefest 2015, önceki gün sahnesinde Berkayı ağırladı.

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan Whitefest için yapılan anketlerde öğrencilerin sahnede görmeyi en çok istediği isimler arasında seçilen Berkay; sahnede kendisini izlemeye gelen gençlerle birlikte coştu, coşturdu.

Jolly Turun gençlik markası Unitravelin düzenlediği ve geçtiğimiz sene rekor katılımcı sayısına ulaşan Whitefest 2015 dün gece sahnesinde Aşk Melekleri adını verdiği albümü ile bir çok ödülü toplayan Berkay ı ağırladı. 8.000 öğrenci üzerinde yapılan "Whitefest sahnesinde kimi görmek istersiniz" anketinde en çok oyu alan Berkay, sahne performansıyla bu beğeninin karşılığını verdi.

Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanrım ve Gel Gel gibi sevilen şarkılarını ard arda söyleyen ünlü şarkıcı daha sonra arabesk şarkılara geçti. Beni Benden Alırsan, Hani Bekleyecektin, Kaç Kadeh Kırıldı, Nasip Değilmiş gibi şarkılarını salonu dolduran gençlerle bir ağızdan söyleyen Berkayın konseri sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Konser sonrasında iki gün Uludağda tatil yapacağını söyleyen Berkay; sahne öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. Gençlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ileten Berkay Uludağ da olmak üniversitelilerle beraber olmak çok keyifli. Bu yıl vereceğimiz üniversite konserlerinin başlangıcı ve provası Whitefest. Her sanatçı için Whitefestte sahneye çıkmak çok önemli çünkü en büyük gençlik festivali ve gençlerle buluşma noktamız dedi.

Hakan Altun dostum değil

Berkayın Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğunda gerçekleşen Whitefest 2015 konserini izleyenler arasında Hakan Altun ve Nihat Odabaşı da vardı. Bir ara sahneye davet ettiği Hakan Altun için Hakan Altun benim dostum değildir. Kendisi benim abim olur. Benim kalbimde yeri özeldir. diyerek kendisine sevgisini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title