Haberler

Uludağ'ın Zirvesine Mevsimin İlk Karı

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı.

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı. Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye düştüğü Uludağ'da Oteller Bölgesi'ne perşembe günü daha yoğun kar yağmasının beklendiğini bildirdi.

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle Uludağ'ın zirvesine kar yağdı. Hava sıcaklığının gündüz sıfırın altında 2 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da asıl yağışın perşembe günü başlayacağı ve hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Bugünkü yağışın sadece zirvede görüldüğünü kaydeden Meteoroloji yetkilileri, perşembe günkü yağışla Oteller Bölgesi'ne de kar yağmasının beklendiğini  bildirdi.

Halen tüm işletmelerin kapalı olduğu 5 bin yatak kapasiteli Uludağ'da 16 otel, 13 misafirhane bulunuyor. Zirvedeki işletmelerin bir bölümü sezonu 1 Aralık'ta bir bölümü de 15 Aralık'ta açıyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title