Haberler

Uludağ Elektrik'ten Yalova'da Çifte "Faturamatik" Açılışı

Uludağ Elektrik, Yalova'daki iki Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi'ni (YİM) açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir 3. hava limanının çalışmalarının yüzde 40 oranında tamamlandığını ve 2018 yılında açılacağını söyledi.

Limak Uludağ Elektrik, Yalova'daki iki Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi'ni (YİM) düzenlenen törenle Çiftlikköy ve Temral ilçelerinde hizmete soktu. YİM'in açılışına Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Faturamatik Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kaleli, Faturamatik İcra Kurulu Başkanı Lütfi Akbulut, Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ergüneş, Limak Uludağ Yalova Bölge Yönetmeni Serper Acar ile çok sayıda davetli katıldı. YİM'in açılış kurdelesini kesen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir burada yaptığı konuşmada, "Biz Uludağ Elektrik olarak vatandaşımıza hizmet etmek için ayağına kadar gitmeyi düşünüyoruz. O nedenle bu noktalarımız vatandaşlara hizmet için, vatandaşın işini en kısa sürede hallederek bir an önce onu mutlu bir şekilde gönderebilmek için çalışıyoruz. Bu tip ödeme noktalarını ilin bir çok yerinde daha oluşturacağız" dedi.

Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgelerinde 70'in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) bulunduğunu kaydeden Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise, "Hizmet alanımızı şimdi de YİM'lerle daha da genişletiyoruz. İlk Yetkili İşlem Merkezi'mizi Çanakkale Kepez'de açmıştık. Geçtiğimiz hafta da Edremit Körfezi'nde YİM'lerimizi müşterilerimizle buluşturduk. Bugün de Yalovalı müşterilerimizin daha konforlu, ferah mekanlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacakları YİM'leri hizmete açıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

3. hava limanının yüzde 40'ı tamam

Açılışta basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. hava limanı hakkında bilgiler verdi. Hava limanının 2018 yılında açılacağını belirten Özdemir, "3. hava limanında tamamlanma oranı yüzde 40 civarlarında ve her geçen gün bu oran artıyor. İnşallah hava limanı 2018 yılında açılacak. Çalışmalarımız tam hızla devam ediyor. Pist çalışmaları ve terminal ana bina çalışmaları programında ilerliyor" diye konuştu.

Kuveyt Hava Limanı 2 yıl erken bitecek

Yurt dışında Türk müteahhitlerin aldığı en büyük proje olan Kuveyt Hava Limanı çalışmaları hakkında da bilgi veren Özdemir, "Kuveyt Hava Limanı Türk müteahhitlerin yurt dışında aldıkları en büyük projelerden birisi. 4.5 milyar dolar civarında bir proje. İşe başladık. Burasının tamamlanma süresi 6 yıl. Fakat bunun kısaltılmasını istediler. Onlara 4 yılda bitirmek üzere söz verdik. O da 4 yılda söz verdiğimiz gibi tamamlanacak" dedi.

Çanakkale Boğazı Köprüsü'nün temeli atılıyor

Çanakkale Boğazı Geçişi Köprüsü'nün hazırlıklarının tamamlandığını belirten Özdemir, "Boğaz geçişi köprüsü bir Türk ve 2 Koreli firmayla birlikte yapılacak. 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılacak. Orasını da hızla bitirip, dünyanın en uzun köprüsünü yapmayı Allah bize nasip edecek inşallah. Hem yurtiçinde, hem de yurtdışında yatırımlar devam ediyor. Afrika'da, Balkanlar'da, Irak'ta, Rusya'da varız. Çalışmalar hızla devam ediyor" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Limak Holding Nihat Özdemir Yalova Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title