Haberler

Uludağ'da Yılbaşı Kutlamaları

Uludağ'da yılbaşı kutlamaları- Türkiye'nin önemli kış turizm ve kayak merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı kutlamaya gelenler, pistlerde ve eğlence mekanlarında yeni yıla girdi Türkiye'nin önemli kış turizm ve kayak merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı kutlamaya gelenler, pistlerde ve eğlence mekanlarında yeni yıla girdi.

Uludağ'da yılbaşı kutlamaları- Türkiye'nin önemli kış turizm ve kayak merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı kutlamaya gelenler, pistlerde ve eğlence mekanlarında yeni yıla girdi Türkiye'nin önemli kış turizm ve kayak merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı kutlamaya gelenler, pistlerde ve eğlence mekanlarında yeni yıla girdi.Tatilciler, Uludağ'ın oteller bölgesinde gece yarısına doğru başlayan eğlencelere katıldı. Farklı mekanlarda sahneye çıkan Işın Karaca, Tuğba Altıntop ve Tuğba Özerk yeni yıla Uludağ'da girmek isteyenleri eğlendirdi. Gazetecilere yeni yılla ilgili dileklerini anlatan Karaca, herkese sağlık, mutluluk ve huzur diledi. Karaca, 2015 yılının da böyle keyifli geçmesini dileyerek, "Bütün Türkiye şu an karlar altında, karların olması gerektiği yerdeyiz. Çok keyifli bir akşam olacak. Yeni yılda sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç, sevdiklerimizle bir arada olmayı temenni ediyorum. Daha ne isteyeyim" diye konuştu.Sahneye çıkmadan önce küçük kızını da öpen Karaca, ardından sahneye çıkıp sevilen şarkılarını seslendirdi. .

Kaynak: AA / Güncel

Işın Karaca Türkiye Yılbaşı Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title