Haberler

Uludağ'da 7 Yaşındaki Çocuk Kızaktan Düşerek Öldü

Güncelleme:

Uludağ'a ailesiyle kayak yapmaya giden 7 yaşındaki kız, annesiyle beraber bindiği kar kızağından düşerek kafasını buz kütlesine vurması sonucunda hayatını kaybetti.

Uludağ'a ailesiyle kayak yapmaya giden 7 yaşındaki Elif Uymuşlar, annesiyle beraber bindiği kar kızağından düşerek feci şekilde can verdi.

DERE YATAĞINA DÜŞTÜLER

İstanbul'dan sömestr tatili için Uludağ'a gelen Ceyda Uymuşlar ile 7 yaşındaki kızı Elif Uymuşlar, bugün öğle saatlerinde kayak pistine inerek kızak kiraladı. İddiaya göre, Uludağ 2. Oteller Bölgesi kayak pistinde anne-kız aynı kızakla kaydıkları sırada dengelerini kaybederek kızaktan düştü. Dere yatağına düşerek başını buz kütlesine çarpan küçük Elif ağır yaralandı.

KÜÇÜK KIZ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan anne-kız, ambulans helikopterle Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Elif kurtarılamazken, başından ve ayağından yaralanan anne Ceyda Uymuşlar ise tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, küçük kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Uludağ Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

ozlem ebincMobil-ANDROID:

bu aile benim arkadaşım ve zengin degiller annesi babasi öğretmen küçük kizin ustelik bu kadar elim bir olaya böyle yorum yapmak cok vicdansizca

41
7
yanıtYanıtla
jjjjjjjjjmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

42
1
yanıtYanıtla
serdarmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin canim benim mekanın cennet olsun. Çok üzücü bir olay. ..Allah ailesine sabir versin

23
0
yanıtYanıtla
ahlakMobil-ANDROID:

Siz nasil insanlarsiniz ? olen bir cocuk. 7 yasinda daha !! zenginmis fakirmis ne farkeder ??

19
0
yanıtYanıtla
Soner Mobil-ANDROID:

yukarda yorum yazan iki şahsiyet ... Ölen bir çocuktan bahsediyoruz yok zengin değmez üzülmeye yok ne işi var orda ...ne biçim adamsiniz siz ya sizin gibilerle aynı oksijeni paylaşmak bile insan olarak beni rahatsız etti ....

16
2
yanıtYanıtla
şamobilWeb@haberler.com:

allah sabırlar versin emin olun milyonlar acınızı paylaşıyor

18
0
yanıtYanıtla
yusuf issevermobilWeb@haberler.com:

Ahhh minik kuzum benim yaa kiyamam sana : gereksiz yorumlar yazip atisacaginiza bir Fatiha okuyup gönderin o daha bir melek

16
0
yanıtYanıtla
Fikri hür Mobil-IOS:

Günahsız melek zaten direk cennete gidecek Allah ailesine sabır versin

15
0
yanıtYanıtla
DilanmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın melek yüzlü kızımız Allah annesine babasına ve yakınlarına sabırlık versın başları sağ olsun

13
1
yanıtYanıtla
adem başar:

hata anne babada

0
14
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title