Haberler

Ulu Önder Ataşehir'de Anıldı

Güncelleme:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yıldönümünde tüm yurtta ve Ataşehir'de saygı ve özlemle anıldı.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma töreni Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı. Protokolün ardından siyasi parti ilçe örgütleri ve sivil toplum kuruluşları da çelenk bırakarak saygılarını sundular.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saatler 09.05'i gösterdiğinde sirenler çaldı ve Mustafa Kemal Atatürk için iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören son buldu. Tören sonrasında vatandaşlar da Atatürk anıtına karanfil bıraktılar.

10 Kasım anma etkinlikleri kapsamında; Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Ünlü Sanatçı Erol Evgin tarafından da seslendirilecek "Mustafa Kemal'i Gördün Düşümde" isimli Atatürk temalı konser, Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde saat 20:00'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Battal İlgezdi Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title