Haberler

Ultrasonda Bebeğin Güldüğünü Görünce...

Güncelleme:

Karnındaki bebeğin özürlü olduğunu öğrenen anne ultrasonda çocuğunun güldüğünü görünce kimseyi dinlemeyip doğum yaptı.

İngiltere'de hamile olduğu için kadın doğum doktoruna muayene olmaya gitti ve bebeği hakkında güzel şeyler duymak isterken bir anda çocuğunun özürlü olduğunu öğrendi ve dünya adeta başına yıkıldı. Ne yapacağını bilemez hale gelen genç kadın bir anda kendisi kritik bir kararın eşiğinde buldu.

"MALESEF BEBEĞİNİZ AĞIR ENGELLİ"

Bir anda acı gerçekle yüz yüze gelen 26 yaşındaki Katyia Rowe'a acısının yanı sıra doktorlar da yüklenmeye başladı. Uzman doktorlar, genç annenin Lucian adını verecekleri oğullarının beyninde anormallikler olduğunu belirterek, "Malesef bebeğiniz ağır bir engelli olarak dünyaya gelecek. Muhtemel yürüyemeyecek ve hiç konuşamayacak. Bu yüzden gebeliğinizi sonlandırmanız yerinde bir karar olur" dedi.

Duydukları karşısında şok geçiren Katyia Rowe, son kararını vermek için bebeğinin görüntülerini izlemek istedi.

KÜÇÜK BEBEĞİN GÜLDÜĞÜNÜ GÖREN ANNENİN DÜNYASI DEĞİŞTİ

Tam o sırada küçük bebeğin gülümsemesi ve üflemesini gören annesi bebeğin elini ve ayağını sallamasıyla birlikte kürtajdan vazgeçti.

Doktorlara, "karnımda büyüyen bebeğimin ölüm kararını veremem" diyen annesi, normal zamanda doğumu yaptı.

Annenin bu büyük fedakarlığının sonrasında düntata gelen küçük Lucian, doğumdan sonra sadece 9 saat yaşadıktan sonra malesef hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title