Haberler

Ülkütek'ten Milletvekilleri ile Tanışma Kokteyli

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Kayseri Şubesi tarafından MHP Kayseri Milletvekili adayları ile tanışma kokteyli düzenlendi.

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Kayseri Şubesi tarafından MHP Kayseri Milletvekili adayları ile tanışma kokteyli düzenlendi.

Düzenlenen kokteylin açılış konuşmasını yapan Ülkücü Teknik Elamanlar Derneği Kayseri Şube Başkanı Ergün Eryılmaz dernek faaliyetlerinden bahsederek, "Ülkücü Teknik Elemanlar Derneğimiz 1973 yılında rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş'in talimatıyla kurulmuş olup 40 yılı aşkın zamandır Türk milletinin ve ülkücü hareketin hizmetinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Derneğimiz vizyon ve strateji açısından Türk milletinin ve kutlu davamızın önemli yapı taşlarındandır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanlarında kutlu davamızın neferleri olarak Türk milletinin her kademesinde ülkücü duruşu, ülkücü aklı, yıllardır büyük bir özveriyle koruyan ve yüceltmeye çalışan derneğimiz sizlerle birlikte daha da güçlüdür" ifadelerini kullandı. Daha sonra konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, partisinin bu seçimde ahi kentler kurulması anlayışını dile getirdiğini söyleyerek, "Milliyetçi Hareket Partisi ehil insanların ehliyete sahip olacakları yerlerde istihdam edilmesi anlayışı içerisinde hareket etmektedir. Bu sebeple ahlaki düzeyi çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Tıpkı geçmişte lonca teşkilatlarında olduğu gibi kardeşlik anlayışının, dürüstlüğün, tüketiciyi korumanın temsilcisi olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi ahi kentler kurulması anlayışını bu seçimde dile getirmiştir. Kalkınmanın en önemli unsuru planlı hareket etmektir. Nitekim bu sebeple her ilde ayrı ayrı olmak üzere kalkınma ve planlama ofisleri kurulması hedeflenmiştir" dedi. MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ise, üniversitelerde kaliteli eğitimin verilemediğini vurgulayarak, "Ülkemizin her yerinde sıra sıra fakülteler var. Ama bu fakültelerde kaliteli eğitim imkan eksikliğinden dolayı verilemiyor. Aramızda üniversitelerimizden kıymetli katılımcılar da var. Onlar bana katılır mı bilmiyorum. Ancak fakültelerde yeteri kadar imkan ve ödenek ayrılmadığı için eğitimde de kalite yeterli gelmiyor. Sonrasında mühendis odalarımızın için siyasi nedenlerle boşaltılıyor. Teknik elemanlar refah seviyesinin altında maaşlara talip etmek zorunda kalıyor. Çok yüksek potansiyel içeren teknik elemanlarımızdan ülkemiz bu sebeplerden dolayı yeterince faydalanamıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kokteyle katılanlar MHP Kayseri milletvekili adayları ile sohbet ederek tanışma imkanı buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title