Haberler

Ülkücüler "Sevdamız Türkiye" Konserinde Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından "Sevdamız Türkiye" konseri düzenlendi.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından "Sevdamız Türkiye" konseri düzenlendi.

Kahramanmaraş 12 Şubat stadyumunda gerçekleşen konserde Atilla Yılmaz, Ali Kınık ve Ahmet Şafak sevenleriyle 'Sevdamız Türkiye' konserinde bir araya geldi. Mehter takımının gösterisiyle başlayan konsere Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Kahramanmaraş MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan,Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş MHP ve Ülkü Ocakları İlçe teşkilatlarıyla beraber çok sayıda ülkücü katıldı.

Konserin açılış konuşmasında Türkmenlerin Kerkük'e hasret bırakacak kimsenin olmadığını söyleyen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan, "Kerkük ecdat yadigarı, Türkmen soydaşlarımız milletimizin bir parçasıdır. Telafer'den Mendeli'ye Türkmeneli, Türkmen yurdudur. Kerkük'ü türkülere, Türkmenleri Kerkük'e hasret bırakabilecek kuvvet ve kudrete sahip hiç bir fani yeryüzünde yoktur. Kerkük Türk'tür ve ilelebet Türk kalacaktır" dedi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner ise, 15 Temmuz sürecinin hala devam ettiğini belirterek, "15 Temmuz bize göstermiştir ki anlamsız tartışma, söz düellosu ve sert kutuplaşma bitmelidir. Siyaset milli ülkü ve amaçlarla buluşmalıdır. Tüm dünyanın gözü Türkiye'dedir. Çünkü ülkemiz üzerinde karanlık hesaplar yapılmaktadır. Bilinsin ki Türkiye zulme baş eğmez, ön iliklemez ve taviz vermez. Türklük gururu ve şuuru İslam ahlak ve fazileti, Haçlı kalıntılarına asla eyvallah etmez. Haçlı operasyonları hala sürmektedir ve bu acı verici bir gerçektir. Gaye Türkiye'yi yıkmaktır. Gaye Türk vatanını parçalamak, Türkleri Anadolu'dan çıkarmaktır. Biz biriz, beraberiz, sonsuza kadar bağımsız yaşayacağız. Buna hiçbir çıldırmış engel olamayacaktır" dedi.

Atilla Yılmaz, Ali Kınık ve Ahmet Şafakla eğlenen ülkücüler sık sık tekbir getirip PKK,FETÖ ve DAEŞ aleyhine tezahüratlar yaptılar.

Konser, Mesut Kaplan tarafından Süleyman Öner'e ve Fatih Mehmet Ceyhan'a takdim edilen plaketle son buldu - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Öner Ali Kınık Türkiye Kerkük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title