Haberler

Ülkücüler İftarda Buluştu

Mersinli ülkücüler, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Mersinli ülkücüler, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Programa Mersin'deki ülkücülerin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz ile çok sayıda davetli katıldı.

Ay Yıldız ilahi grubunun Neyzen ve Semazen gösterisiyle başlayan program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

İftar yemeğinin ardından konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, bu mübarek günde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti. Ramazan ayının, insan nefsinin terbiye edildiği, tokun açın halinden anlamasının emredildiği kutsal bir maneviyat olduğu ifade eden Gölgeli, "Ramazan; Doğu Türkistan'ın, Kerkük'ün, Karabağ'ın, Kırım'ın hatırlandığı buruk bir şükür vesilesidir. Fıtratı gereği Allah'ın emir ve yasaklarını kendine şiar edinmiş olan ülkücü hareket, Ülkü Ocaklarında pişen dik duruşlu gençler yetiştirmeyi de kendine görev bilmiştir. Dün bu topraklar için mücadele eden Başbuğ Atatürk bugün dualarımızdadır. Dün tabutluklarda Türk-İslam sevdasını haykıran Başbuğ Alparslan Türkeş bugün yüreğimizdedir, fikirlerimizdedir, zikirlerimizdedir. Ömrünü milletine adamış, kutsal bildiği bu davada kendi istikbalini bir kenara bırakmış, türlü iftiralara uğramış fakat yılmamış, Başbuğ Türkeş'in attığı adımları kendine kılavuz eylemiş Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bilge liderimizdir" dedi.

Programda ayrıca Ülkü Ocakları eski başkanlarından Cemal Yazdıç'ın yönettiği müzayedede Osmanlı Devlet Arması'nın olduğu tablo açık arttırmaya sunuldu. Tablonun sahibi MHP'li Meclis Üyesi Mehmet Türkmen oldu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Toroslar Mersinli Gölgeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title