Haberler

Ülkücü İşçiler Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Nazilli'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçede yaklaşık 7 aydır faaliyet gösteren Ülkücü İşçiler Derneği, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla, İsabeyli Nazlı Kız Cafe'de buluştu. Gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Dernek Başkanı Ahmet Turan ve üyeler, gazetecilerin görevinin kutsal ve büyük olduğunu kaydetti. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi aktaran Turan, "Türkiye'de 125 derneğimiz mevcut. İl bazında derneğimizin olmadığı tek yer Aydın. Nazilli ve Kuşadası'nda faaliyet gösteriyoruz. Kısa zaman içerisinde Aydın şubemiz de açılacak. Bizim hedefimiz Ülkücü camiayı bir araya getirmek. Dertlerine, sorunlarına ortak olmak. İş ve AŞ derdine çözüm bulmak, birlik beraberlik içerisinde ülkü davasını en iyi şekilde temsil etmektir. Siz basın mensupları bizim yanımızda olduğunuz için hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği ve gazeteciler toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsabeyli Nazilli Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title