Haberler

Ülkücü Fırat'ın Öldürülmesiyle İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi'nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetinde 1 kişi tutuklandı.

İzmir'de Ege Üniversitesi kampüsünde Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği olayların ardından adliye sevk edilen 7 kişiden, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı.

SAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "20.02.2015 günü saat 16.45 sıralarında Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi önünde yaşanan olayda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU'nun ölümüyle ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında, maktulün bıçaklanması ve kavga olayına karıştıkları şüphesiyle 7 kişi gözaltına alınmış, gözaltındaki şüphelilerden 6 kişi ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol altına alınmaları, öldürme fiilini işlediği yönünde aleyhinde kuvvetli deliller bulunan 1 kişi de tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiştir.

1 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

1 kişi ise halen tedavi amacıyla hastanede bulunduğundan gözetim süresi uzatılmıştır. Soruşturmaya devam olunmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Savcılığın tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk ettiği Nurullah Semo adlı kişinin, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklu yargılanmasına karar verildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (135)

LAZKOPAT53:

Bu kürtlerden adam olmaz len

36
75
yanıtYanıtla
nicola tesla:

yahu kürtler türkiyenin her yerinde sesini duyuruyor bu ülkücüler ise sadece türk bölgelerde yakaldığı 3 5 kürte erkeklik yapıp vatanseveriz diyorlar. madem o kadar kan savaş istiyorsanız gidin g. doğuya adres belli burada gösteriş yapmayın ve biraz cesaretli olun türk halkının onuru ile oynuyorsun 1 kürde 10 kişi gidiyorsununuz :)

53
37
yanıtYanıtla
sehermobilWeb@haberler.com:

OKULLARIN IÇI DIŞI APO YAZISIYLA DOLU HALKINI PKK YA PEŞKEŞ ÇEKEN AKP

52
38
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

O kadar kürt genci üniversitelerde öldürüldü sesiniz çıkmadı.ama suç sizde değil .bunu göremeyen,hala ben türküm diyen kürtlerde.

41
30
yanıtYanıtla
pis ülkücülermobilWeb@haberler.com:

Gebersin gitsin Siz nasıl Kürtlere laf ediyorsanız kürtlerde size laf eder bu kadar basit

35
35
yanıtYanıtla
sosina kurdiMobil-ANDROID:

oyum hdpye :) her bijiiiiii

35
33
yanıtYanıtla
ERZURUMLU ÜLKÜCÜ:

Buda demek oluyor ki geri kalan adaleti biz sağlayacağız azrailiniz olacağız art olsun

29
39
yanıtYanıtla
KILSIZmobilWeb@haberler.com:

Kürde AŞ IŞ YOK

30
36
yanıtYanıtla
çerkezmobilWeb@haberler.com:

Kendini ülkenin sahibi zanedenleri altını hediye ederler tapuları sanki marş marş hadi erkek musveteleri gidinde geldiğiniz çinlilerin egemenliğine girin oradakilerin ne halde olduğunu guruyorsunuz erkeklik parayla deyil Qocum haydi yaylanın aauuuu demeyide bırakın OYUM HDPYE

27
38
yanıtYanıtla
SİVASLI YİĞİDO:

Klavye şövalyesi hpkk domuzları gene yorumlara damlamış klavye erkekleri

34
29
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title