Haberler

Ülkü Ocaklarından Konser

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bitlis ve Ahlat şubeleri tarafından Ahlat'ta "Türk Kültür Gecesi" düzenlendi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bitlis ve Ahlat şubeleri tarafından Ahlat'ta "Türk Kültür Gecesi" düzenlendi.

Ahlat Çarşı Meydanı'nda düzenlenen konsere Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Bitlis İl Başkanı Mesut Aslan, Ülkü Ocakları Ahlat İlçe Başkanı Fatih Köse, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir, MHP Ahlat İlçe Başkanı Fikret Kemer, çevre il ve ilçe Ülkü Ocak başkanları, partililer ve davetliler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Ahlat Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Köse tarafından konuşma yapıldı. Köse, Ahlat'ın ülkücü hareketin fikir zemini ve kalesi olduğunu ifade ederek, düzenlenen şölenin amacının ise Ahlat'ın ne olduğunu hatırlatmak olduğunu söyledi.

Daha sonra Ülkü Ocakları Bitlis İl Başkanı Mesut Aslan ve MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir'in ardından bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, yapılan programda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kubbet'ül İslam unvanını taşıyan, Türklüğün kapısı olarak anılan bu kadim şehirde siz kıymetli ülküdaşlarımla bir arada bulunmaktan dolayı son derece mutlu ve bahtiyar oldum. Cihan hakimiyetine giden yol buradan geçmiştir. Bin yıllık kardeşliğimizin en somut göstergesi bu topraklarda kendisini göstermektedir. Mezar taşlarından camisine, kültüründen diline her anlamda bizi anlatan bu güzel şehirde bizi buluşturan yüce Allah'a sonsuz hamd-ü senalar olsun. Ülkemiz ve bölgemiz ateş çemberinin ortasındadır. Yanı başımızdaki Suriye'de ordu güçleri ve muhalifler arasında yaşanan çatışmalarda birçok masum insan hayatını kaybetmiştir. 'Arap baharı' adı verilen bu süreç aslında Büyük Ortadoğu Projesi'nin uygulanmasından başka bir şey değildir. Temennimiz yaşanan bu acıların bir an önce bitmesi, ülkemiz ve bölgemizde huzur iklimin hakim olması doğrultusundadır. Ülke gündemine gelemeyen bir diğer hadise ise, Irak'ta Türkmenlere yönelik saldırıların hızla artmasıdır. Son 1 ay içerisinde soydaşlarımıza yönelik sadırılar yoğunlaşmıştır. Allah bize ömür verdikçe nabzımız millet için atmaya devam edecektir" dedi.

Program, yapılan konuşmaların ardından, mehter gösterisi ile devam etti. Daha sonra sahne alan Erhan Çerkezoğlu ve Ali Kınık, seslendirdikleri şarkılarıyla Ahlatlı'lara coşku dolu anlar yaşattılar.

Ahlat Ayran Şöleni ve Türk Kültür Gecesi verilen konserin ardından sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mesut Aslan Bitlis Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title