Haberler

Ülkü Ocağı Başkanı Şahan: "Sabrımızı Zorlamayın"

Ege Üniversitesi’nde öğrenciler arasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrasında konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, “Herkes ayağını denk alsın, ya da olacaklardan kimse sorumlu değildir” dedi.

Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrasında konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, "Herkes ayağını denk alsın, ya da olacaklardan kimse sorumlu değildir" dedi.

Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Reşadiye Camii'nde ikindi namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Dr. Ruhsar Demirel de katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı namaz sonrasında konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Şahan, sabırlarının zorlandığını söyledi.

Yaşanan olayı artık sözün bittiği yer olarak gösteren Şahan, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bugün burada haince katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılmak için toplandık. Maalesef sözün son bulduğu yerdeyiz. Kelimeleri, cümlelerin tamamıyla boğazımıza düğümlendiği fakat bir türlü kendimizi anlatamadığımız bölücülerin her seferinde buldukları her fırsatları değerlendirerek, bilhassa üniversitelerde kardeşlerimizin derslerine dahi mani olmak için böylesine haince pusular kurarak kardeşlerimizi katletmektedirler. Maalesef 40 bin tane şehidimizin kanına girmiş olan, bölücü canavar başı İmralı'daki adasından hala talimatlar yağdırmakta ve maalesef bizim iktidar dediğimiz devlet büyüklerimiz de bunlara boyun bükmektedir. Bunların artık taşınılabilir kaldırılabilir bir halinin olmadığını buradan bir kez daha ifade ediyorum. Ülkücü hareketin sabrını artık kimse sınamasın. Yeter diyoruz. Gencecik 20 yaşında eline daha kız eli değmemiş bir kardeşimiz bugün toprağın altında. Bunun vebalini, hesabını kim soracak. Sabrımızı zorlamayın. Sabrımızı zorlamayın. ya herkes ayağını denk alsın, ya da olacaklardan kimse sorumlu değildir. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun."

Konuşmanın ardından namaz için toplanan grup dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Eskişehir Reşadiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title