Haberler

Ülkü İşçiler, MHP'yi Eleştirenlere Sert Tepki Gösterdi

Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Şentürk, MHP'yi eleştirenlere sert tepki gösterdi.

Şube Başkanı Ökkeş şentürk, MHP'de değişim isteyen ve kendini ülkücü olarak niteleyenlere seslenerek, yapılanın kaos oluşturmaktan ileriye gitmeyeceğini belirtti. Hareketin liderinin devlet bahçeli olduğunu belirten Şentürk, "Bu hareketin lideri Dr Devlet Bahçeli'dir. 46 yıllık geçmişimizle başımız hep dik oldu. Bundan sonrada bu dava devam edecek ve başı hep dik olacaktır" dedi. Ülkücü camianın her kademesinde görev aldığını ifade eden Şentürk, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her zaman yanındayız. Bilge lider Devlet Bahçeli ile birlikte partimiz üzerinde oynanan oyunu bozmaya kararlıyız. Sosyal medya üzerinden yıpratılmak istenen MHP sahipsiz değildir. Dün bu partiye hiç oy vermemiş insanlar bugün MHP'yi konuşuyor. Bu durum MHP camiasında sadece ve sadece gerginlik ve kaos yaratmaktadır. Bundan fazlası da olmayacaktır. Bugün misyonunu taşıdığımız bu kutsal davamıza ben ve benim gibi düşüneler zerre kadar zarar gelmesini istememektedir. Bu noktada yeri ve zamanı geldiğinde elbette bizimde söyleyecek bir çift sözümüz olacaktır. Kötü sözde sahibinindir" diye konuştu.

Şentürk, İstanbul'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere ve PKK'nın hain saldırılarında şehit olan askerlere rahmet, acılı ailelerine de sabır diledi. Teröre de tepki gösteren Şentürk, "Terör nereden gelirse gelsin, Türk milletinin birliğini ve dirliğini bozamayacak. Tüm Türkiye'yi başta siyasi irade olmak üzere herkesi, teröre karşı birlikteliğe davet ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Bahçeli Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
title