Haberler

Ülker'in Hero Gıda'da Hissesi Kalmadı

Güncelleme:

Yıldız Holding, ortağı Hero AG ile hisselerinin devrine ilişkin anlaşmayı imzaladı. Yıldız Holding'in Hero Gıda'da hiç bir hissesi kalmadı.

Türkiye'nin ilk bebek maması üretim tesislerini kuran ortaklık, 2003 yılından bu yana hizmet veriyordu. İki ortak arasında varılan anlaşma sonucunda Hero AG bundan sonra Hero Gıda'nın tamamının sahibi olurken, Yıldız Holding de Ülker Bebe bisküvisi markasını devralıyor olacak. Yıldız Holding, gelecek dönemde daha hızlı büyüyen ve belli ölçeğin üzerindeki işlerine yoğunlaşacak.

DAĞITIM YILDIZ HOLDİNG'TE

Yıldız Holding – Hero AG ortaklığı, Türkiye'de bebek beslenmesi konusunda önemli gelişmelere imza attı. Ankara'da kurulan iki fabrikada üretilen kavanoz ve kaşık mamaları, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine de ihraç edildi. Bundan sonra Hero Gıda, Hero AG çatısı altında aynı kalitede ürünlerini üretmeye devam ederken, ürünlerin dağıtımını Yıldız Holding üstleniyor olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Yıldız Holding Türkiye Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (9)

dogruwezeys@hotmail.com:

ulker neden her tarafi elden cikartiyorsun hayirdir bi yere mi gidecen yoksa tmsf el mi koymasin malina

41
14
yanıtYanıtla
emir kayaemir_kaya@mynet.com:

ülker türkiyede 70 yıllık bir güçlü kurum hükümet ülkere göre daha ülkerin bebe bisküvilerini tüketen bir yaşta diye düşünürsek acaba ülker kurulurken bu günleri mi düşündü tayyip diye biri doğacak sonra gün gelecek başbakan olacak sonra bize menfaat sağlayacak ah aziz nesin sevmem ama ne kadar da doğru söylemiş yüzde 60ı aptal halk diye

11
8
yanıtYanıtla
yavuzyavuzkaramaner@gmail.com:

en başıda sensin

yanıt0
yanıt0
ORDULUferhat inan@hotmail.com:

ülkerde bişeyler oluyor

15
2
yanıtYanıtla
)muratturk.322@hotmail.com:

ARTIK ÇİKOLATA YIYEMEYEKMİYİZ :))) PASTA YERİK BİZDE :DDD - EKONOMIK KRİZ KAPIDAAAA !!!!!!

9
5
yanıtYanıtla
ibahim özdemiraksu10ibramim@hotmail.com:

vah be çok üzücü bi haber 999 tane kaldı şirketleri çok yakında 1000 yaparlar yine doymadılar bütün türkiyeyi yediler şimdi de dünya ya başladılar

1
10
yanıtYanıtla
ozgur canzgr32d@yahoo.com:

vah vah çok üzüldüm. ortaklığın bittiğine değil ülkerin bu hızlı yükselişini nasıl gerçekleştiğini haberini yapın.

6
2
yanıtYanıtla
Fatihfatihmnb@hotmail.com:

Bi kacis plani olabilir unlar zaten sırp

6
1
yanıtYanıtla
ESKİ AKPLİgreenthunder@outlook.com:

ülkeri tepe kadrosu 17 aralıktan sonra tamamen değişti.ülker 6500 şok çalışanının sendikal haklarını elinden aldı.mahkeme sendikayı haksız buldu.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title