Haberler

Ülker'den Kadro Sürprizi

Güncelleme:

Futbol Milli Takımları'nın ana sponsoru Ülker, İzlanda maçı öncesi, geleceğin milli takım aday kadrosunu açıkladı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası, A Grubu elemelerinde İzlanda ile karşılaşan milli takımın maçını izlemek üzere ekran başına geçen izleyiciler, bir sürprizle karşılaştı. Milli takım kadrosunu görmeyi bekleyen seyirciler, Futbol Köyleri'nin genç mezunları ve geleceğin aday Türkiye Milli Takımı ile karşılaştı.

İlk defa 8 yıl önce Türkiye Futbol Federasyonu ve Ülker iş birliğiyle düzenlenen TFF - Ülker Futbol Köyleri'nde, bu güne kadar 4.500 çocuk eğitim aldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli çocukları sportif ve sosyal amaçlar çerçevesinde futbol platformunda birleştirerek sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlamayı hedefleyen TFF - Ülker Futbol Köyleri, minik futbolcuları geleceğe hazırlıyor. Türk Milli Takımı'nın son hazırlık maçında Danimarka'ya karşı galibiyeti getiren Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, yine Bursaspor'da yıldızı parlayan ve Süper Lig tarihinin ligde gol atan en genç futbolcusu unvanını taşıyan Enes Ünal, Galatasaray'ın genç yıldızı Berk Yıldız, Fenerbahçeli Beykan Şimşek ve Beşiktaş'ta A takıma kadar yükselen Muhammed Demirci gibi, toplam 36 erkek ve 44 kız oyuncu genç milli takımlara seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursaspor İzlanda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title