Haberler

Ülke TV Canlı Yayınına Asker Müdahale Etti

Güncelleme:

Sınırdaki gelişmeler hakkında sınırın sıfır noktasından bilgi aktaran Ülke TV muhabiri, canlı yayında askeri yetkilinin müdahalesiyle neye uğradığını şaşırdı.

YPG ile IŞİD militanları arasındaki çatışmalar şiddetlenirken, televizyon kanalları da bölgedeki gelişmeleri anbean ekran başındakilere aktarmak için sınırın nabzını tutuyor.

MUHABİRE CANLI YAYINDA MÜDAHALE

Ülke TV ekranlarında yayınlanan "Ülkede Bugün" programında sınırın sıfır noktasında yayın yapan Ömer Turan ile bir asker arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Turan, canlı yayında ekran başındakilere bilgi aktardığı sırada askeri yetkilinin müdahalesiyle karşılaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ömer Turan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (48)

adanali:

asker oldu ne maglum belkide kendilerinden birisidir , showcular sizi :)

90
7
yanıtYanıtla
ELZIĞLI:

SİZLER ASKERİ YENİ TANIMAYA BAŞLAYIN. . KÜRT HALKI ÇOKTAN TANIYOR ASKERLERİNİZN ADLETİNİ. . . ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN MEHMETÇİK DEDİKLERİNİZN ADALETİNİ. . . . OZAMAN EMPATİ OLUR ANLARSINIZ. . .

22
28
yanıtYanıtla
KAAN:

ASKERİNDE HATALARI OLUYOR AMA BEN ASKERİN BİR HATASINI GÖRMEDİM ŞUANA KADAR

yanıt0
yanıt0
aziz:

birde ne dediğini anlayabilsek. . .

yanıt0
yanıt0
KAAN:

DEMEM O Kİ AZİZ ASKERİN BİRİLERİNE HATASI OLUYORDUR AMA BANA KARŞI BİŞEYİNİ YAŞAMADIM

yanıt0
yanıt0
DUMRUL:

EVET ESRAR KAÇAKCILIĞI SİZDE KİRLİ İŞLER SİZDE ENGEL OLMAYA ÇALIŞAN ASKER KÖTÜ ÖYLEMİ KAÇAKCILIK NE ZAMAN LEGAL İŞ OLDU MEHMETCİK ADALETLİDİR DÜRÜST İNSANA

yanıt0
yanıt0
Granit:

Askerin ne hatası oluyor. En büyük hatam su taşıyan yörenin kadınlarına yardım edip köyüne kadar götürmek. Okadının oğlunuda 2 gün sonra gece bana pusu attığı için çatışmada öldürmek. Leşini anasına teslim etmeye gittiğimde benim anama edilen küfürler ! Asker nerede hatalı pusu atana gel beni vur demekmi ? Kadının elindeki helkeyi alıp ana ben taşıyım demekmi ? Leşi köye götürmekmi nerde hatalı ?

yanıt0
yanıt0
EMRAH TÜRKMEN:

askere helal osun sınır ihlali var diyenlere en iyi cevapppp ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN MEHMETÇİĞİİİİ

28
18
yanıtYanıtla
simko:

kardeşim asker haklı yoksa işidlerin geçişlerini gösterirsiniz ulu tayyıp yalancı olur dünyaya. işidin geçiş noktasını ne diye gösteriyorsunuz gidin magazinle uğraşın. hem tayıp haca gidecek yalancı çıkarmayın. gerçi ne yalancı dolancı olduğunu dünya alem biliyor ama kanıt göstermeyin.

27
11
yanıtYanıtla
CAN:

Sonra orda vuruldumu asker kabahatli olacak başı yanacak yok ben albaydan emir aldım orda vurulursan albay hesap vermeyecek ordaki asker hesap verecek

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title